Edició 3.734 (des del 27/09/2007)
Edició 3.734 (des del 27/09/2007)
Titulars | diumenge, 30 juliol 2017

L’Electe, amb Roger Coma i Abel Folk, torna a Barcelona per aclamació del públic

Una comèdia dramàtica sobre els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques

Redacció.-

L’èxit de la passada temporada a la Sala Muntaner ha animat a l’equip de L’Electe a tornar a la cartellera de Barcelona amb la intenció de passar-hi els mesos de setembre i octubre. El Club Capitol acollirà a partir del 6 de setembre aquesta singular proposta aclamada pel públic i la crítica on un jove polític, acabat de ser escollit president, haurà de pronunciar el seu discurs d’investidura desafiant els terribles tics que deformen la seva cara de manera tan ridícula com hilarant.

En aquesta segona aparició Jordi Casanovas dirigeix Roger Coma, que es torna a posar a la pell del jove polític, i Abel Folk, que s’incorpora al repartiment en un text de Ramon Madaula que ens acosta a una comèdia dramàtica sobre els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques.

Un jove polític acaba de ser escollit president. En poques hores ha de pronunciar el seu discurs d’investidura però, cada vegada que l’assaja, un terrible tic deforma la seva cara. El psiquiatra només té unes poques hores per resoldre aquest aparent trastorn i evitar que el president electe faci un ridícul espantós en la seva primera compareixença.

L’Electe es converteix en una batalla entre el president i el psiquiatra. Què amaga cadascú? Quines són les veritables intencions d’un i altre? Quins fets de la nostra vida marquen el nostre futur i, sobretot, la nostra vocació?Música

Tornen el Concerts d’estiu de la Ruta del Cister

17/07/2013

Queden tres dies per veure la increïble exposició col·lectiva “Art del Carrer de la Riereta”

20/07/2015
Escenaris

Cicle de música als jardins de Vic

10/08/2008
Escenaris

Temporada Alta programa noves funcions dels espectacles més sol·licitats després dels primers dies de venda d’entrades

14/09/2016