Edició 4.012 (des del 27/09/2007)
Edició 4.012 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 9 desembre 2013

L’Auditori de Girona presenta una programació musical emocionant i compromesa

Una programació variada, a la recerca de nous públics que combina grans noms del panorama internacional amb músics i talents de casa nostra

Miguel Poveda, Els Amics de les Arts, Mísia, Vladimir Fedosseiev, Zoltán Kocsis i Julia Lezhneva són alguns dels noms que conformen la nova programació. L’Auditori arrencarà el mes de gener amb una programació de 29 concerts. Una temporada compromesa amb el seu públic on la qualitat i excel·lència artístiques continuaran essent els eixos essencials en les línies de programació. Una temporada treballada amb vocació de cercar nous públics que es configura amb una àmplia diversitat de gèneres, estils i formacions musicals.

Una programació que posa un èmfasi especial en la captació de nous públics, capaç d’oferir unes propostes molt diverses que puguin arribar al màxim nombre de públic possible. Una oferta de concerts i activitats musicals equilibrada, amb 14 concerts de clàssica, 13 de moderna, 2 concerts familiars, i complementada amb les activitats de l’Espai Marfà.

La qualitat i excel·lència artístiques en la programació continuen essent el denominador comú de totes les propostes que es presenten a l’Auditori de Girona. Uns atributs que són el valor irrenunciable de l’oferta musical i que marquen el prestigi musical de la nostra ciutat. Artistes de prestigi internacional, noms indiscutibles i reconeguts mundialment: Vladimir Fedosseiev, Mísia, Swingle Singers, John Mayall o el pianista xinès Yundi són alguns dels artistes de referència que, amb les seves actuacions, situaran un cop més l’Auditori de Girona en el mapa d’escenaris de referència europeus. Totes les entrades i abonaments es posen a la venda el dimarts 17 de desembre.

 TendènciesTurisme

Josep Pàmies, impulsor de la plataforma Som lo que Sembrem

02/01/2011 08:27
Escenaris

Una cloenda dedicada a Monturiol tanca Figueres 2009 CCC

16/12/2009
ArtsExposicions

Jordi Fulla planta cara al desinterès pel món de l’art a l’Espai Volart de Barcelona

22/11/2011 07:38
Cinema

“Big Bad Wolves” millor pel·lícula de l’any per Quentin Tarantino

24/05/2014 02:33