Edició 4.865 (des del 27/09/2007)
Edició 4.865 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimecres, 30 setembre 2020

L’Auditori de Girona estrena temporada aquest divendres amb una proposta d’Obeses en gran format

La formació estarà acompanyada de la Cobla Berga jove i el Cor d’Obeses

Redacció.- La Sala Montsalvatge tindrà un aforament màxim del 50% per tal de garantir la seguretat i el distanciament del públic durant el concert.

Obeses revolucionarà l’Auditori de Girona aquest divendres. Liderats per Arnau Tordera, la formació pujarà a l’escenari acompanyada de la Cobla Berga jove i el Cor d’Obeses. Aquest concert inaugurarà la temporada musical de l’Auditori, on les sonoritats tradicionals revisitaran un repertori de música moderna.

Serà un concert en el qual les peces més destacades de la discografia d’Obeses es presentaran amb un nou i sorprenent arranjament, elaborat pel seu líder, Arnau Tordera, que sumarà els timbres característics de la cobla al món tímbric de la banda. I sense oblidar el llegat de músics catalans, durant el concert es podran escoltar també un seguit de peces icòniques del repertori per a cobla, reinterpretades amb aquesta nova formació que conjugarà a la perfecció tradició i modernitat.

Una oportunitat única per trencar barreres estilístiques, per desfer tòpics, per transcendir límits fins ara desconeguts i, sobretot, per gaudir en majúscules de la música catalana.

 Escenaris

Nelly Blue, el nou espectacle de T de Teatre

09/09/2009
Cinema

L’actor Raúl Arévalo debuta en la direcció amb “Tarde para la ira”

09/09/2016
Exposicions

El Fòrum Gastronomic de Girona obre les inscripcions

27/08/2018
ArtsCinema

Marjane Satrapi ha portat al cinema el seu còmic Persépolis

02/01/2008 3:50''

L’artista italiana Marina Sagona inaugura “Ubi Consistam”, una exposició sobre la reconstrucció de la identitat nacional

La mostra es podrà visitar del 29 de gener al 13 de març a l'espai artístic Chiquita Room

Redacció.- L’espai artístic Chiquita Room, en col·laboració amb l’Istituto Italiano di Cultura di Barcellona, inaugura l’exposició “Ubi Consistam”, de l’artista italiana Marina Sagona (Roma, 1967), que exposa per primera vegada a Catalunya. La mostra parla sobre la construcció i la difuminació de la identitat nacional. La cita “Ubi Consistam”, que en la traducció llatina del […]