Edició 4.163 (des del 27/09/2007)
Edició 4.163 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 2 abril 2014

L’associació socioeducativa Nousol treballa per la causa “Inch’Allah, Chaima”

El pròxim diumenge 6 d’abril, es realitzarà el Festival benèfic Inch’allah, Chaima a la sala de concerts de la Mirona de Salt de 14h a 22h

L’associació socioeducativa Nousol, és una organització sense ànim de lucre amb diferents projectes educatius arreu del món. Els objectius de Nousol en aquest projecte són la consecució del projecte Inch’Allah, Chaima, produir material que serveixi de sensibilització de la població i establir col·laboració amb l’Associació de Discapacitats d ’Aghbala.

“Inch’Allah, Chaima” és un projecte audiovisual i de cooperació que pretén millorar les condicions de vida de la Chaima Baalil i la seva família. Chaima és una nena de 4 anys procedent d’Aghbala, ciutat del Marroc amb una malaltia encara no diagnosticada que requereix una atenció mèdica immediata. També pretén mostrar les dificultats a l’accés a la sanitat i les dificultats de persones amb discapacitats físiques en un entorn d’alta muntanya. Per a la realització del projecte treballen conjuntament quatre associacions sense ànim de lucre d’àmbits diferents però encarades totes elles a produir millores socials.

L’esdeveniment és per a tots els públics i els beneficis obtinguts es destinaran al projecte Inch’Allah Chaima que porten a terme l’associació socioeducativa Nousol, juntament amb Moviment Nòmada i Magrebins sense fronteres.

L’entrada pels adults és de 5€ i 1€ pels infants menors de 10 anys. Les entrades per adults entraran en un sorteig d’una samarreta del barça firmada per diferents jugadors. Serà una festa familiar amb activitats i tallers infantils, espectacles de dansa, concerts, màgia i molt més.

> Informació complementària

associació socioeducativa NousolChaimafestival benèficgironaInch’Allahla mironaMagrebins sense fronteresMoviment Nòmada

Cinema

“El único superviviente” de Peter Berg, amb Mark Wahlberg

06/01/2014
Cinema

Robert Bellsolà, director de cinema independent

22/07/2011 06:55
Cinema

Visions de l’Islam

20/11/2013
Tendències

Tornen els premis MAC

24/03/2010