Edició 4.746 (des del 27/09/2007)
Edició 4.746 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimecres, 1 febrer 2017

L’associació cultural Magic Room presenta la programació per al 2017

Dinamitzaran els centres cívics de Girona amb activitats culturals

Redacció. – L’associació Magic Room ha presentat la programació cultural per al 2017 que manté com a objectius per una banda, promocionar i donar suport a tots aquells artistes i col·lectius que no disposen de gaire lloc ni oportunitat per ensenyar públicament la seva obra i el seu talent. Per una altre, formar un públic actiu, curiós, qüestionador i implicat, o sigui, ajudar a fomentar i cimentar hàbits i inquietuds culturals. L’associació pretén per tant, generar diàleg, sinergies i teixit crític a dins de la ciutadania i de l’espai públic, mitjançant una cultura proactiva, dinàmica, compartida i enriquidora.

Per una banda organitzaran al Bar-Restaurant El Didal, al Barri Vell de Girona, una trobada mensual de micro obert, predominantment poètic i musical, però també obert a altres disciplines artístiques. Aquestes trobades literàries i culturals s’anomenaran la “Micro Room” – degut també a que l’espai és petit, i per tant propici a la comunicació i a la interacció. Es tracta de recuperar el concepte inicial, un format íntim, proper i obert al públic, precisament, la “Magic Room” – el club literari que l’associació va portar a terme durant dos anys i mig al Bar El Cercle, que va tancar l’estiu de 2015.

La Micro Room es realitzarà un cop al mes, sempre els dijous, amb un bufet lliure de menjar que costarà 6€ i promocions assequibles en els preus de les begudes, cortesia del Bar-Restaurant El Didal.

Les altres activitats confirmades pel 2017 són el Festival Acoustic Vell i certamen Músics & Còmics, a realitzar trimestralment en el Centre Cívic Barri Vell – Mercadal, i els Cicles musicals «Música per a Tothom» (MPAT) i «Música de Tothom», ambdós a realitzar cada mes en el Centre Cívic Pla de Palau.

> Informació complementàriaEscenaris

Entrevista a Pau Donés, líder dels Jarabe de Palo

21/07/2008 10:45''
Escenaris

Ricard Gomà i Àlex Rigola presenten les sessions de teatre accessible al Teatre Lliure

06/02/2009
Videoclips

20 minuts

14/09/2010 03:27
Tendències

XXIX Trobada Nacional de Trabucaires de Catalunya

02/06/2011

Es posa en funcionament un nou recurs sonor de Visitmuseum al Museu d’Art de Sabadell

Amb l’objectiu de complementar i enriquir la visita presencial del museu i ser accessible al turisme estranger

Redacció.- El Museu d’Art de Sabadell ha posat en funcionament un nou recurs interpretatiu a la seva exposició permanent en el marc del programa Visitmuseum. Els museus catalans a les teves mans, promogut pel Departament de Cultura i el Departament d’Empresa i Coneixement amb l’objectiu de complementar i enriquir la visita presencial del museu i […]