Edició 4.399 (des del 27/09/2007)
Edició 4.399 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 1 febrer 2017

L’associació cultural Magic Room presenta la programació per al 2017

Dinamitzaran els centres cívics de Girona amb activitats culturals

Redacció. – L’associació Magic Room ha presentat la programació cultural per al 2017 que manté com a objectius per una banda, promocionar i donar suport a tots aquells artistes i col·lectius que no disposen de gaire lloc ni oportunitat per ensenyar públicament la seva obra i el seu talent. Per una altre, formar un públic actiu, curiós, qüestionador i implicat, o sigui, ajudar a fomentar i cimentar hàbits i inquietuds culturals. L’associació pretén per tant, generar diàleg, sinergies i teixit crític a dins de la ciutadania i de l’espai públic, mitjançant una cultura proactiva, dinàmica, compartida i enriquidora.

Per una banda organitzaran al Bar-Restaurant El Didal, al Barri Vell de Girona, una trobada mensual de micro obert, predominantment poètic i musical, però també obert a altres disciplines artístiques. Aquestes trobades literàries i culturals s’anomenaran la “Micro Room” – degut també a que l’espai és petit, i per tant propici a la comunicació i a la interacció. Es tracta de recuperar el concepte inicial, un format íntim, proper i obert al públic, precisament, la “Magic Room” – el club literari que l’associació va portar a terme durant dos anys i mig al Bar El Cercle, que va tancar l’estiu de 2015.

La Micro Room es realitzarà un cop al mes, sempre els dijous, amb un bufet lliure de menjar que costarà 6€ i promocions assequibles en els preus de les begudes, cortesia del Bar-Restaurant El Didal.

Les altres activitats confirmades pel 2017 són el Festival Acoustic Vell i certamen Músics & Còmics, a realitzar trimestralment en el Centre Cívic Barri Vell – Mercadal, i els Cicles musicals «Música per a Tothom» (MPAT) i «Música de Tothom», ambdós a realitzar cada mes en el Centre Cívic Pla de Palau.

> Informació complementàriaMúsica

Els Premis Enderrock 2016 escalfen motors amb una Viquimarató musical

25/02/2016
Escenaris

Del 12 al 22 de febrer arriba “99%” d’Elies Barberà i Ian De Toffoli al teatre Akadèmia

10/02/2015
Cinema

Guy Ritchie ens porta una frenètica visió del “Rey Arturo”

12/08/2017 02:28
Cinema

Seminari de Cinema i Història al MNAT

23/11/2008