Edició 4.747 (des del 27/09/2007)
Edició 4.747 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dilluns, 5 octubre 2015

“Lara love”, d’Eva Duran, guanya el IV Concurs Smart Films Girona

Els premis s’han lliurat en el marc del 27è Festival de Cinema de Girona

El IV Concurs Smart Films Girona ja té guanyador. Es tracta del curtmetratge Lara love, d’Eva Duran, que tracta sobre una jove desesperada per trobar l’amor de manera causal a la ciutat de Girona. Els finalistes dels premis han estat els films Insert coin, de Mercè Sibina, i Diumenge, de Magdalena Vaz. Tots els films es van rodar entre el 8 de maig i el 15 de juliol d’aquest any.

Els guardons s’han lliurat aquesta nit en el marc de la gala de lliurament dels premis del 27è Festival de Cinema de Girona, en un acte durant el qual s’han projectat les tres produccions finalistes i guanyadora, respectivament. El curtmetratge guanyador rebrà un premi per valor de 1.000 euros.

El concurs constava d’una sola categoria de gènere i temàtica lliures. Les obres havien de tenir una durada d’entre un i cinc minuts i el rodatge del curtmetratge s’havia d’efectuar mitjançant un telèfon intel·ligent o una tauleta.

El jurat del premi en aquesta edició estava format pel director del Museu del Cinema de Girona, Jordi Pons; l’artista visual i director del Festival Internacional de Mapping de Girona, Xavi Bové, i la responsable de la Girona Film Office, Laura Merino.

 

 

cinemacurtmetratgefestivalgironapremis

Escenaris

Un cop de puny escènic a ritme de Rock’n’roll, amb la firma de Gemma Brió

28/10/2014
Escenaris

Sé de un lugar, dirigida i escrita per Iván Morales i interpretada per Anna Alarcón i Xavier Sáez arriba al Teatre de Salt

28/02/2013
Tendències

Una trentena de festes es citen a Vilafranca

20/10/2015
Música

Sopa de Cabra serà el cap de cartell del Festival Portalblau

15/03/2017

Es posa en funcionament un nou recurs sonor de Visitmuseum al Museu d’Art de Sabadell

Amb l’objectiu de complementar i enriquir la visita presencial del museu i ser accessible al turisme estranger

Redacció.- El Museu d’Art de Sabadell ha posat en funcionament un nou recurs interpretatiu a la seva exposició permanent en el marc del programa Visitmuseum. Els museus catalans a les teves mans, promogut pel Departament de Cultura i el Departament d’Empresa i Coneixement amb l’objectiu de complementar i enriquir la visita presencial del museu i […]