Edició 4.288 (des del 27/09/2007)
Edició 4.288 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 30 gener 2019

L’Aquitània Teatre presenta l’espectacle FOLLOW THE LEADER, de XeviXaviXou

Basat en els clàssics musicals i coreografies de la música pop

Redacció.- XeviXaviXou, compañía formada per Xavi Estrada i Xevi Dorca, exmembres de “Chicos Mambo”, presenten ara aquest espectacle per la necessitat d´investigar a l´entorn de la dansa i l´humor. Han trobat una línia d’investigació personal i un estil propi. El resultat de la seva col·laboració és un llenguatge sense complexes, un univers personal que distingeix els seus espectacles.

Basat en els clàssics musicals i coreografies de la música pop, a “Follow the leader” hi trobem tot l’univers d’un megaconcert, les bestieses que arriben a fer els seguidors dels grups musicals,l els vídeoclips, els photocalls, les passarel·les, coreografies emblemàtiques dels himnes no oficials de moltes generacions. En definitiva “humor en moviment” a partir d’un poti-poti musical que recorre tota mena d’estils i gèneres.
SINOPSI

Elvis va ser el rei i Madonna va ser (és) la reina. I al seu voltant s’amunteguen nois i noies, joves i no tan joves, calbs i amb grenyes, disposats a tot (i quan diem tot, és tot) per retre homenatge al seu ídol. Aquests éssers, de vegades (moltes) esbojarrats, són els fans i formen part d’un exèrcit sempre disposat a acudir quan escolten allò de Follow the leader-leader-leader. Xevi Dorca i Xavi Estrada van quedar seduïts (que no abduïts) per aquests cants de sirena i van decidir convertir-los en un espectacle on dansa i gest es complementen i on l’humor, la ironia i un punt de mala llet s’alien amb una ànima petarda i festiva. Perquè tots necessitem posar un heroi en les nostres vides…

Tot acaba convertit en dansa, perquè, a més de fer somriure i riure els espectadors, els XeviXaviXou aconsegueixen demostrar que la dansa pot ser molt divertida.

 Cinema

“Una noche en el viejo México”, Emilio Aragón torna de nou a la direcció amb Robert Duvall

09/05/2014
Escenaris

Viu el Teatre actualitza i rellança l’obra musical ‘El Petit Dalí’ al Poliorama

05/12/2016
Escenaris

Torna Reugenio per quart any consecutiu amb l’espectacle El Colom

10/02/2014
Tendències

El primer Mercat de la Terra Slow Food aterra a Barcelona el dissabte 13 de juny

29/05/2015