Edició 4.778 (des del 27/09/2007)
Edició 4.778 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimarts, 26 abril 2016

“L’amant”, l’última producció de la temporada s’estrena al Teatre Akadèmia

A "l'amant" Harold Pinter dissecciona amb sagacitat, esperit lúdici fina ironia la vida de parella

“L’amant” de Harold Pinter i interpretada per Alicia González Laá, Javier López i Pep Planas es podrà veure al Teatre Akadèmia del 27 d’abril al 29 de maig sota la direcció Guido Torlonia. 

El Teatre Akadèmia aposta, en aquesta ocasió per la dramatúrgia de Harold Pinter, un autor indiscutible per la seva qualitat que brinda un vertiginós joc escènic als intèrprets. Un teatre eloqüent des de les paraules i des dels  silencis, on les rèpliques mudes es llencen cap a la realitat amagada dels “desitjos prohibits”. Una ambigüitat sostinguda que destil·la contradiccions inevitables.

L’amant, és un paradigma de la tensió que protagonitza una parella còmodament instal·lada en una vida quotidiana convencional. Pinter amb un esperit atrevist i sagaç fa de mirall sense tabús i s’endinsa en tots els racons de l’ésser.

 

Harold Pinter

El crèdit a la seva aportació no expressa només el reconeixement a la qualitat de la seva obra dramatúrgica-literària sinó també el compromís que estableix amb la societat i els conflictes individuals que l’envolten. De manera revolucionària, sap estructurar una mirada fulminant sobre les trampes que s´amaguen sota les realitats de la vida quotidiana. Ell mateix exposa la seva manera d’endinsar-se dins el joc de màscares.

“No hi ha distinció entre el que és real i el que és irreal, i tampoc entre el que és veritat i el que és fals. Una cosa no és necessàriament o veritable o falsa, potser ambdues veritables i falsa.” Aquesta és la seva manera d’endinsar-se sota el joc de màscares.

2016barcelonateatre

Videoclips

Avui sí

09/05/2011 03:30
Música

Sisa, Portet i Oliver estrenen el festival Sons del Món

04/07/2014
Tendències

Cinquanta objectes clau del disseny del segle XX

25/07/2008
Música

Noves incorporacions del San Miguel Primavera Sound 2011

15/04/2011

Exposició retrospectiva de Quim Corominas, «Corominas, 50 anys d’art»

La mostra, comissariada per Sebastià Goday, presenta més de 150 obres de l'artista

Redacció.- Quim Corominas (Sarrià de Ter, 1951), de formació autodidacta, ha combinat durant anys la creació visual i la docència artística a Girona. La Fundació Casa de Cultura de la Diputació de Girona, la Fundació Fita i la Fundació Rafael Masó presenten una exposició múltiple, de 150 peces, amb obra de gran format a les sales […]