Edició 4.668 (des del 27/09/2007)
Edició 4.668 (des del 27/09/2007)
Titulars | Divendres, 22 abril 2016

L’altell de Banyoles presenta l’agenda d’activitats de maig i juny

L'altell continua organitzant activitats engrescadores d’animació a la lectura

L’altell és una llibreria situada al centre de Banyoles, inaugurada l’any 1973, que a mesura que han anat passant els anys s’ha anat transformant i, alhora, ha anat creixent. La motivació per la literatura va més enllà de vendre llibres en general, per això la llibreria L’altell organitza constantment activitats engrescadores d’animació a la lectura ja sigui fent tertúlies, presentacions, xerrades, contes per a nens i nenes o tallers amb il·lustradors entre d’altres.

 

Dimarts 24 de maig a les 19h.

Conversem amb els editors de “la meva arcàdia”: Montse Ingla i Antoni Munné. Parlarem sobre els llibres que editen amb autors reconeguts i de la literatura infantil. Molt recomanable per a mestres, docents, pares i a tothom que l’interessi saber més sobre Literatura Infantil i Juvenil.

 

Dissabte 28 de maig a les 12h.

“Explica’m un conte” El conte protagonista serà “Menjacabòries”, de Kalandraka.  I hi haurà taller de menjacabòries! A càrrec de Umpalumpa. (A partir de 4 anys)

 

Dimecres 1 de Juny a les 20h.

Club de lectura “La confessió de la lleona” de Mia Couto. Amb la participació del seu editor al català, Aniol Rafel.

 

Divendres 3 de Juny a les 19:30h.

Parlem amb Jordi Cussa dels seus darrers llibres: “Formentera Lady”, de la Breu edicions i “El trobador Cuadeferro”, de L’Albí. L’acompanyaran Xavi Teixidor i Matthew Tree (escriptors). Quim Castilla tocarà música en directe.

activitatsbanyolesllibres

Exposicions

L?exposició ?Rubio. A través del temps i l?espai? serà al MAMT

20/09/2009
Música

La Banda Municipal de Barcelona, dirigida per Salvador Brotons, interpreta música catalana i “El amor brujo” de Falla al cicle Tardes al Palau

20/01/2016
Tendències

L’entitat ‘Plataforma per la llengua’ respon durament a les paraules de Wert

12/11/2012 05:46
Escenaris

Victòria d’Enric V de William Shakespeare versió i direcció Pau Carrió

03/09/2014

El Teatre Auditori de Granollers acull la projecció d’Assedegats, dirigida per Oriol Broggi

Una projecció en directe del nou espectacle de La Perla 29, amb la col·laboració del Festival Grec de Barcelona

Redacció.- El proper dilluns 13 de juliol a les 19.30 h es podrà veure a la pantalla de la Sala Gran del Teatre, en streaming, des de la Biblioteca de Catalunya, l’obra Assedegats, l’últim muntatge de La Perla 29, en el marc del Grec 2020 Festival de Barcelona. El Teatre Auditori projectarà la funció en directe del 13 de […]