Edició 3.678 (des del 27/09/2007)
Edició 3.678 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 7 octubre 2013

L’actor i director italià Toni Servillo torna a Temporada Alta per estrenar Le Voci di Dentro

L’espectacle retrata la caiguda dels valors espirituals que van marcar la societat europea després de la segona Guerra Mundial

Toni Servillo estrena al festival Temporada Alta, conjuntament amb el Piccolo Teatro di Milano i Teatri Uniti, el text Le Voci di Dentro del gran dramaturg contemporani Eduardo de Filippo, a qui torna a retre homenatge deu anys després de l’èxit de Sabato, domenica e lunedì. El muntatge, on Servillo també hi participa com a protagonista, es podrà veure únicament el divendres 11 d’octubre a les 21h al Teatre Municipal de Girona en rigorosa estrena a l’estat espanyol i compta amb el suport de l’Instituto Italiano de Cultura de Barcelona.

Le Voci di Dentro, un text escrit a les acaballes de la segona guerra mundial, retrata la caiguda dels valors espirituals que van marcar aquella devastada societat europea. L’espectacle porta el públic per un veritable viatge neorealista a través de la mala consciència d’uns personatges que representen bona part de la societat. Veurem les seves petites i grans misèries dalt de l’escenari, la seva vilesa, la sospita, la hipocresia, la incomunicació, etc. Una comèdia mordaç, d’humor esplèndid, que es balanceja entre la realitat i el somni. En definitiva, l’ambigüitat i la desil·lusió de tots els assumptes humans a la italiana.

 

 

 

 Exposicions

Arts Santa Mònica i Elisava presenten l’exposició Decoding: Zoom in design

24/02/2017
Escenaris

Angèlica Liddell aprofundeix en les relacions entre cos i poder a El año de Ricardo

16/10/2010
Escenaris

La casa dels cors trencats, de Bernard Shaw, a la Sala Gran del TNC

31/05/2009
Escenaris

El Teatre Lliure acull la XV edició dels Premis de la Crítica Teatral de Barcelona

21/01/2009