Edició 3.402 (des del 27/09/2007)
Edició 3.402 (des del 27/09/2007)
Titulars | divendres, 23 setembre 2011
La tercera edició de Gastroart arriba amb un complet programa d'activitats

La tercera edició de Gastroart arriba amb un complet programa d’activitats

Hostalric acull la fira de gastronomia els dies 1 i 2 d'octubre

Gastroart, la fira de Gastronomia i Artesania d’Hostaric, ja ha tancat el programa d’activitats per a la seva pròxima edició, que se celebra en aquesta vila els dies 1 i 2 d’octubre, amb una petita prèvia el dia 30 de setembre. Durant aquests dies els carrers i diferents espais públics del poble acolliran demostracions d’oficis artesans, tallers, exposicions, tastos i mostres de productes gastronòmics, entre altres.

La fira arrenca el 30 de setembre amb una proposta molt especial: una masterclass de còctels tradicionals, que es farà a les 20:00 hores al centre polivalent Serafí Pitarra. L’endemà Gastroart mostra tot el seu potencial amb les demostracions d’oficis artesans i l’exposició i venda de productes gastronòmics, que tindran lloc durant tot el dia al llarg del carrer Raval. A la tarda els més petits també podran entrar en contacte amb aquest món amb el taller infantil de cookies de carabassa, que es farà al claustre de l’Ajuntament a les 16:30 h. I per als adults, una proposta molt llaminera: un maridatge de ratafia i dolços del país, al centre Serafí Pitarra a les 17:00 h.

L’endemà continuen les demostracions d’oficis artesans i l’exposició i venda de productes gastronòmics durant tot el dia. Les altres activitats destacades del diumenge són les dues edicions del taller de cuina medieval ‘El pa i l’almadroc’ (Ajuntament ? 10:00 i 12:30 h.) i un maridatge de vins i formatges catalans (centre Serafí Pitarra ? 12:00 h).

A més, aquest any Gastroart presenta tres exposicions relacionades amb la gastronomia que complementen la proposta d’activitats, tastos i maridatges de la fira. Així, Can Imagination (c. Raval 34) acull una mostra de pintura feta amb vi, d’Steven FoRster; al Cau d’Art (Raval 12) s’hi podrà veure l’exposició ‘Plats atípics i ?monotips?’; mentre que el restaurant 4 Vents (av. Coronel Estrada 122) serà l’escenari de la mostra ‘Obra Nova / Made in Hostalric’, amb pintures i escultures mòbils també d’Steven FoRster.

Cliqueu aquí per consultar el programa en detall

> Informació complementària

ediciogastronomia