Edició 4.190 (des del 27/09/2007)
Edició 4.190 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 3 abril 2014

La soprano Núria Rial obre el segon cicle de concerts de l’Orquestra Camera Musicae al Palau de la Música Catalana

El cicle compta amb tres concerts de producció pròpia al Petit Palau i una col·laboració amb el Cor de Noies de l’Orfeó Català

L’Orquestra Camera Musicae de la demarcació de Tarragona presenta per segon any consecutiu un cicle de concerts de producció pròpia al Palau de la Música Catalana amb l’objectiu de donar a conèixer una selecció dels seus programes al públic de Barcelona.

El primer concert d’aquest cicle tindrà lloc el proper dissabte, 5 d’abril, a les 21 h, al Petit Palau, i comptarà amb la invitació especial a la soprano catalana Núria Rial, una de les veus amb major projecció internacional del moment. Rial abordarà un repertori que inclou les Sis cançons per a soprano i orquestra d’Eduard Toldrà i les Quatre cançons en llengua catalana de Joaquín Rodrigo; aquestes últimes enregistrades per Rial amb anterioritat sota la batuta d’Antoni Ros Marbà (Joaquín Rodrigo. La Obra Vocal. IV – V).

El concert de dissabte vinent es clourà amb la interpretació, només instrumental, de Souvenir de Florence, opus 70, obra en quatre moviments de Piotr Ilitx Txaikovski que, com la resta del programa, dirigirà el titular i director artístic de la formació, Tomàs Grau. Amb la inclusió d’aquesta obra instrumental en el programa, Grau exemplifica la seva voluntat d’equilibrar el rol de la solista convidada amb el protagonisme interpretatiu de l’orquestra i recull igualment el seu objectiu de combinar la música d’autors catalans amb obres clau del repertori universal.

Nuria RialOrquestra Camera MusicaePalau de la Música Catalana

Escenaris

El Sismògraf 2018 tanca la seva desena edició consolidant-se com la plataforma d’impuls de la dansa de Catalunya

23/04/2018
Exposicions

Dipositat a la Filmoteca de Catalunya el fons documental de Joan Gabriel Tharrats

01/05/2009
Cinema

‘Tea Time’, de la directora Maite Alberdi, guanya el Premi DocsBarcelona TV3 a la millor pel·lícula

02/06/2015
Tendències

Francesc Mauri, home del temps des de 1985

20/02/2008 4:27''