Edició 4.667 (des del 27/09/2007)
Edició 4.667 (des del 27/09/2007)
Titulars | Diumenge, 26 octubre 2014

La Sala Fènix proposa per al mes de ​Novembre ‘MovTheFestival’

El 'MovTheFestival' reunirà del 27 al 30 de novemebre a artistes nacionals i internacionals

La Sala Fènix proposa per al mes de ​Novembre MovTheFestival, un festival de teatre físic de petit format que reuneix a artistes nacionals i internacionals entre el 27 i el 30 de novembre exhibint peces de mim contemporània, acrobàcia, commedia dell’art, màscares, marionetes corporals, dansa i altres activitats formatives. El festival és part del projecte MovTheNet (Movement Teather Network) que involucra a la Sala Fènix, Rebis produccions (Itàlia) i Zazimut (Bèlgica).

Però abans i per començar el mes s’estrenarà “Game Over”  de Mai Rojas, obra corresponent a la PRIMERA RESIDÈNCIA FÈNIX 2014 que ens presenta a un grup d’oblidats joguines en decadència que hauran de sobreviure al tancament de la tenda que els exhibeix. Després, en temporada principal MONYMUR de Trotam Teatre (Catalunya) i Teatro Percutor (Madrid), 3 escenes que ens parlaran dels diners i la societat de consum a través de l’humor gestual i la paròdia. Des del 14 al 23 de novembre, només 2 setmanes a Barcelona.

Els dijous per la seva banda acolliran al CABARET LeCOQ, un cabaret còmic entorn de joglaries de tall físic i extravagant, amb nombres de clown, teatre d’objectes i ombres, poesia, màscares i música en directe. Cada dijous serà diferent, amb un elenc efímer d’artistes locals entre els quals destaquen Diana Gadish, Matías Muñoz (piano), Elena Visus i Marta Renyer, Fer Catastrofer, Ander Basaldua, Alakazam Teatre, entre uns altres. Recordeu, tots els dijous a les 21h.

I la Mostra de Dramatúrgia Contemporània Breu que es presenta solament un dia al mes (19 Nov) i que ataca amb 3 formats diferents: representació teatral, Lectura Dramatitzada i micròfon obert al públic. Aquest mes: Belen Bouso, Jordi Vaqué, Evelyn Arevalo i Marcela Terra.

Es continua amb la temporada familiar de dissabtes i diumenges les 17h que rep al Viatge d’en Jan, l’adaptació en titelles de “On viuen els monstres” de Maurice Sendak. També i només 2 dies hi haurà un concert familiar amb MAILA, UN MON DE CONTES A TRAVES DE LA MÚSICA. 

> Informació complementària

barcelonaprogramacioSala Fènixteatre

Tendències

Cinquanta objectes clau del disseny del segle XX

25/07/2008
Lletres

Hipnofòbia, la novel·la que clou el cicle de la manipulació de Salvador Macip

20/08/2012 6:17
Música

L’Orquestra del Conservatori actuarà amb l’Orquestra Nacional Juvenil d’Uruguai

30/09/2014
Música

Sopa de Cabra recupera la seva formació original pels tres únics concerts que faran aquest 2015

13/05/2015

Jordi Savall, l’Orquestra del Liceu, Sanjosex, la Black Music Big Band i la Jove Orquestra a l’Auditori de Girona

S'oferirà una programació especial de cinc concerts amb l’objectiu de difondre la cultura entre la ciutadania i donar suport al sector cultural

Redacció.- L’Auditori de Girona oferirà aquest estiu una programació especial de cinc concerts amb l’objectiu de difondre la cultura entre la ciutadania i, al mateix temps, de donar suport al sector, que ha estat un dels grans afectats per la pandèmia del COVID-19. Amb aquesta acció, que rep per nom “Estiu a l’Auditori”, l’Ajuntament de […]