Edició 4.251 (des del 27/09/2007)
Edició 4.251 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 20 abril 2016

La quarta edició del Festival Protesta cada cop més aprop

Aquest conegut festival que es celebra a Vic, tanca inscripcions el pròxim 1 de maig

El període per presentar-se a la quarta edició del Protesta, el festival internacional de curtmetratges de crítica social que es farà durant el mes d’octubre a Vic, s’acabarà el proper 1 de maig. No serà fins el 3 d’octubre que es faran públics els curtmetratges finalistes que es projectaran durant el festival a diferents espais de la ciutat.

Els curtmetratges es poden inscriure a través de la web del festival www.festivalprotesta.cat o a través d’alguna de les tres plataformes de curtmetratges que apareixen a les bases que estan la web del festival. La durada dels treballs no podrà superar els 30 minuts i es podran presentar peces de ficció i documental. El comitè de selecció farà una tria dels curtmetratges finalistes, dels quals el jurat atorgarà el premi al millor curtmetratge documental i al millor curtmetratge de ficció. En els propers mesos s’aniran fent públics els noms dels membres del jurat d’enguany, sempre relacionats amb l’activisme social o amb el món audiovisual. El premi del públic el podran votar els assistents a les projeccions dels curts finalistes durant tots els dies de festival als diferents espais de Vic.

El premi al millor curtmetratge documental i millor curtmetratge de ficció està dotat amb 1.000 euros, i el premi del públic amb 500 euros. El 25% de cada premi anirà destinat a una entitat o associació sense ànim de lucre que el mateix guanyador o guanyadora escollirà. A més, els guanyadors rebran el trofeu del festival, una escultura de forja feta per Enric Pla Montferrer.Escenaris

Vuitena edició del Festival de Blues de Barcelona

05/09/2010
Escenaris

El grup de fusió Tumbuctú presenta disc

25/03/2009 3:48''
Cinema

El creador d’Avatar’ i el productor de ‘Las Crónicas de Narnia’, presenta la pel·lícula del Cirque du Soleil

06/01/2013 01:29
Arts

El recull de l’obra de Didier Lourenço, a la galeria Anquin’s

20/02/2010