Edició 4.283 (des del 27/09/2007)
Edició 4.283 (des del 27/09/2007)
Titulars | divendres, 15 novembre 2013

La promotora social Cooncert presenta el seu primer concert amb Rachel Sermanni i Ramon Mirabet

Cooncert funciona a partir de les peticions del públic

El passat mes de setembre va sorgir la nova promotora social de concerts ‘Cooncert’. Aquesta setmana s’estrenen a Barcelona amb la seva primera proposta en directe: Rachel Sermanni i Ramon Mirabet el 17 de novembre a la sala Music Hall de Barcelona.

Cooncert funciona a partir de les peticions del públic. Els fans poden demanar a través d’un formulari de la web quins artistes volen veure en directe i la promotora posa tots els mitjans necessaris per tal que el concert es faci realitat. Si veuen la proposta viable, es comparteix amb altres fans per aconseguir que entre tots es venguin les entrades necessàries per cobrir les despeses mínimes de producció.

A dia d’avui, Cooncert ja ha confirmat dos concerts a Barcelona: El d’aquest diumenge a Music Hall i un altre amb Motorama + Vàlius pel mes de desembre a la sala Sidecar. En ambdos casos es van vendre les entrades necessàries en menys dels 30 dies estipulats com a límit. Així doncs, sembla que els fans han respost bé a aquest nou model més democràtic de promoure concerts.

Aquest diumenge arriba la gran estrena. Gràcies a la participació del públic, Rachel Sermanni presentarà a Barcelona el seu primer disc ‘Under the Mountains’ i el seu recent EP ‘The Boadshed Sessions’. La jove promesa del folk escocès ja va passar per Music Hall el 2011 com telonera de Fink i ara torna com una aposta més consolidada i validada pels fans de la ciutat condal.

Per completar el cartell, estarà Ramon Mirabet presentant en format quartet els temes del seu últim disc ‘Happy Days’. Aquest jove artista català, després de quedar finalista al programa televisiu ‘Nouvelle Star’ de França, ha tornat a la seva terra natal per gravar el seu primer disc als estudis de Marc Parrot i presentar-lo per tot el país.

El proper diumenge 17 de novembre el projecte Cooncert pendrà contacte directe amb els fans i amb la seva proposta confirmada; i ho celebraran amb un concert que promet grans emocions.Escenaris

L’Electe, amb Roger Coma i Abel Folk, torna a Barcelona per aclamació del públic

30/07/2017
Escenaris

Sé de un lugar, dirigida i escrita per Iván Morales i interpretada per Anna Alarcón i Xavier Sáez arriba al Teatre de Salt

28/02/2013
Música

Oberta la convocatòria del Sona9

02/03/2017
Arts

L?altra cara d?Andreu Buenafuente

08/02/2010