Edició 4.347 (des del 27/09/2007)
Edició 4.347 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 14 novembre 2016

La primera edició del Cruïlla de Primavera tindrà lloc el 12 de maig al Poble Espanyol

Redacció.- El Festival Cruïlla, que actualment està en plena edició de Tardor, tindrà amb la seva edició de Primavera, el millor preludi del festival de l’estiu. L’objectiu del Cruïlla és oferir al públic que gaudeix del festival al juliol, una programació estable al llarg de l’any en diferents formats que permetin gaudir de l’essència del festival.

Així, Txarango i el Festival Cruïlla acaben d’anunciar avui a través d’un vídeo penjat a les XXSS, que el primer concert als Països Catalans del grup del Ripollès tindrà lloc en el marc del Festival Cruïlla de Primavera. L’afinitat entre Txarango i el Cruïlla s’evidencia, no només per raons artístiques –possiblement un dels grups que millor representa el caràcter del Cruïlla-, sinó també per altres de caràcter més social, emocional i de compromís.
El Cruïlla de Primavera, tindrà lloc divendres 12 de maig al Poble Espanyol i permetrà al públic dels Països Catalans escoltar per primera vegada en directe les cançons de l’esperat tercer disc de Txarango, que veurà la llum a la primavera.

L’espai del Poble Espanyol, amb la seva gran plaça a l’aire lliure, serà la millor evocació a l’essència de la primavera, al caràcter popular del grup, al seu amor pels ritmes tropicals i la trobada de cultures.

El 12 de maig haurà passat un any i mig des de “Som Mar”, l’emocionant concert de comiat del grup al Sant Jordi Club. Un concert del qual es van exhaurir les entrades en poc més d’un mes.

> Informació complementàriaArts

Una nova edició del Festival d’Art Independent Pepe Sales dedicat a Juan Eduard Cirlot

27/01/2014
Lletres

Antoni Carrasco guanya el 34è premi Casero amb «La segona lluna»

31/10/2014
Escenaris

Carles Latre compagina els mitjans audiovisuals amb els escenaris

05/08/2009 6:16''
Escenaris

(a)phònica anuncia nous artistes per aquesta edició, Manel, Maïa Vidal i Joan Colomo, Juan Perro, Puntí, la cantautora Anni B Sweet entre d’altres

20/05/2013