Edició 4.223 (des del 27/09/2007)
Edició 4.223 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 14 novembre 2016

La primera edició del Cruïlla de Primavera tindrà lloc el 12 de maig al Poble Espanyol

Redacció.- El Festival Cruïlla, que actualment està en plena edició de Tardor, tindrà amb la seva edició de Primavera, el millor preludi del festival de l’estiu. L’objectiu del Cruïlla és oferir al públic que gaudeix del festival al juliol, una programació estable al llarg de l’any en diferents formats que permetin gaudir de l’essència del festival.

Així, Txarango i el Festival Cruïlla acaben d’anunciar avui a través d’un vídeo penjat a les XXSS, que el primer concert als Països Catalans del grup del Ripollès tindrà lloc en el marc del Festival Cruïlla de Primavera. L’afinitat entre Txarango i el Cruïlla s’evidencia, no només per raons artístiques –possiblement un dels grups que millor representa el caràcter del Cruïlla-, sinó també per altres de caràcter més social, emocional i de compromís.
El Cruïlla de Primavera, tindrà lloc divendres 12 de maig al Poble Espanyol i permetrà al públic dels Països Catalans escoltar per primera vegada en directe les cançons de l’esperat tercer disc de Txarango, que veurà la llum a la primavera.

L’espai del Poble Espanyol, amb la seva gran plaça a l’aire lliure, serà la millor evocació a l’essència de la primavera, al caràcter popular del grup, al seu amor pels ritmes tropicals i la trobada de cultures.

El 12 de maig haurà passat un any i mig des de “Som Mar”, l’emocionant concert de comiat del grup al Sant Jordi Club. Un concert del qual es van exhaurir les entrades en poc més d’un mes.

> Informació complementàriaMúsica

L'(a)phònica presenta una programació amb 44 propostes per aquesta 15a edició

23/05/2018
EscenarisMúsica

Jordi Planagumà desgrana tots els detalls de la nova edició del Black Music Festival

29/02/2012 06:58
Arts

Els Premis Talent, oberts a nous creadors

19/06/2018
Escenaris

Cris Juanico, component dels Menaix a Truà

26/08/2008 4:50''