Edició 3.764 (des del 27/09/2007)
Edició 3.764 (des del 27/09/2007)
Titulars | divendres, 25 març 2011

La nova revista digital del TNC ja està en línia

L'actualitat de la sala, a un clic

La revista del TNC és una nova publicació de periodicitat quadrimestral i en format exclusivament digital que informarà de tota l’activitat del TNC. El número zero ja es pot consultar aquí. La revista s’ha dissenyat i redactat íntegrament des del TNC i s’ha elaborat en format flash, que permet la interactivitat, inserir vídeos, hipervincles i carroussels de fotografies.

La revista també presenta pop-ups i és reenviable a través de Facebook i correu electrònic. Conté entrevistes amb autors, articles sobre els espectacles de la temporada, estrenats i per estrenar, i ofereix grans avantatges, des de més flexibilització de la informació i la possibilitat d’incloure materials audiovisuals que seria impossible d’encabir en el format convencional, fins a diverses possibilitats de recorregut de lectura i una major interacció amb els lectors.

La revista del TNC neix amb la voluntat d’oferir continguts a l’espectador entorn de la programació teatral de la temporada i és el resultat de l’aposta del TNC per l’àmbit digital, com a conseqüència de la irrupció de les noves tecnologies, que permeten cada dia més possibilitats de comunicació, així com de la consciència ecològica. La nova revista substituirà el Quadern del TNC, la revista que fins ara ha servit com a plataforma informativa en format paper i inclou també els continguts que fins ara es publicaven als programes de mà.

> Informació complementàriaExposicions

?Horitzons verticals? en pintures

29/03/2009
Escenaris

L’espectacle de Mo House ha arribat a diferents fires de teatre i també a Nova York

12/02/2008 3:20''
Música

Un concert de piano a quatre mans a l’Auditori Josep Viader

19/11/2015
Cinema

La meca del cinema oriental

10/07/2011