Edició 4.750 (des del 27/09/2007)
Edició 4.750 (des del 27/09/2007)
Titulars | Diumenge, 16 novembre 2014

La nova edició IN SITU 2014 portarà a Barcelona la dansa emergent del moment

El 18, 19 i 20 de desembre tindrà lloc al Claustre Santa Mònica de l’Arts Santa Mònica la nova edició d’IN SITU 2014

Del 18 al 20 de desembre tindrà lloc la 3a edició IN SITU – Mostra de dansa contemporània al Claustre Santa Mònica, de l’Arts Santa Mònica de Barcelona. Amb la nova edició IN SITU amplia dies i propostes per apropar la dansa emergent al públic Barceloní.

IN SITU neix a partir d’un anàlisi de la situació actual de la dansa contemporània, concretament del sector de creadors independents que desenvolupen el seu treball sense una estructura que els doni suport, i que es troben a cavall entre els creadors consagrats i els més novells. Per aquest motiu la mostra té la voluntat de donar suport a aquest sector creant una mostra on aquest col· lectiu pugui exhibir el seu treball. En aquesta 3a edició IN SITU mostrarà una selecció de 6 peces de creadors independents (emergents) que estan desenvolupant un llenguatge artístic propi . 

El principal objectiu de la mostra és posicionar-se com un punt de trobada on donar visibilitat, reconeixement i context a la creació independent de la dansa contemporània a Catalunya, oferint un espai als artistes o col·lectius artístics a obrir el seu treball a noves experiències d’exhibició i ampliar l’accés a un públic més divers a través de l’emplaçament i el format de l’exhibició.

D’altra banda, IN SITU vol apropar la dansa contemporània al públic emplaçant la mostra en diferents espais de la ciutat i creant espais de diàleg entre artistes i espectadors compartint el procés creatiu de cada artista. La mostra compagina actuacions i debats, un format pensat per dotar de cert dinamisme la mostra i al mateix temps crear els ambients necessaris per generar un debat entre espectadors i artistes .

> Informació complementària

barcelonadansasanta monica

Escenaris

El jazz gironí es mobilitza en una jam session solidària el proper diumenge 18 de març

10/03/2012
TendènciesTurisme

El periodista Marc Tió és el convidat d’aquesta entrega de Catalans a Nova York

31/07/2011 04:44
ArtsLletres

Segon aniversari del diari en línia “bonart actualitat”

26/01/2014
Escenaris

És un cicle virtual de videoart i agrupa sis creacions inèdites

19/12/2007 2:43''

Es celebra el 10è aniversari de Les Nits del Coro de Sarrià de Ter

Amb les artistes Marina García i Ana Yanini, amb un fragment de “Sed o no sed”, un exercici de clown i teatre gestual

Redacció.- El proper dijous 1 d’octubre a les 21:30 h es celebra una funció especial per commemorar el desè aniversari de l’inici de la programació de cafè teatre a Sarrià de Ter “Les Nits del Coro”. La celebració, prevista per al mes de maig i posposada per les restriccions de la COVID, comptarà amb la […]