Edició 4.778 (des del 27/09/2007)
Edició 4.778 (des del 27/09/2007)
Titulars | Divendres, 18 setembre 2020

La Mostra de Teatre de Barcelona arriba als vint-i-cinc anys

10 companyies presentaran els seus espectacles al Teatre del Raval

Redacció.- La Mostra de Teatre de Barcelona arriba al seus vint-i-cinc anys de vida i ho fa aixecant el teló una vegada més al Teatre del Raval. Creadors, actors i directors tindran, un cop més, la possibilitat de mostrar els seus treballs dins del panorama teatral de la ciutat i del país.

Aquesta serà una Mostra atípica marcada per la situació sanitària que vivim a nivell mundial i on tothom ha de fer un gran esforç per poder mantenir el teatre i la cultura al lloc que li correspon. També serà una Mostra plena d’agraïments cap a tothom que l’ha fet possible durant aquest quart de segle d’existència.

En aquesta 25a edició, 10 companyies presentaran els seus espectacles al Teatre del Raval, que també acollirà l’espectacle guanyador dins de la seva programació estable. La Mostra és una plataforma necessària pels professionals del sector i les companyies que volen projectar-se professionalment, des de la voluntat de protegir els espectacles de creació pròpia i afavorir la recerca de nous llenguatges.

 Escenaris

“Premis i càstigs”, la nova proposta de T de Teatre dirigida per Ciro Zorzoli

29/09/2015
Música

Els Cremats tenen un bagatge de 7 discs en els quals hi trobem temes folk, músiques del món i havaneres

23/05/2013
Música

El Mercat de Música Viva de Vic presenta una àmplia oferta digital i actuacions presencials al setembre

12/07/2020
EscenarisMúsica

Maria Arnal i Marcel Bagés i Fabián Martín inauguren l’11a edició del Gastromusical

14/07/2017

Exposició retrospectiva de Quim Corominas, «Corominas, 50 anys d’art»

La mostra, comissariada per Sebastià Goday, presenta més de 150 obres de l'artista

Redacció.- Quim Corominas (Sarrià de Ter, 1951), de formació autodidacta, ha combinat durant anys la creació visual i la docència artística a Girona. La Fundació Casa de Cultura de la Diputació de Girona, la Fundació Fita i la Fundació Rafael Masó presenten una exposició múltiple, de 150 peces, amb obra de gran format a les sales […]