Edició 4.664 (des del 27/09/2007)
Edició 4.664 (des del 27/09/2007)
Titulars | Divendres, 11 maig 2012

La mirada de Steve McCurry a Girona

L'exposició s'ha inaugurat coincidint amb la 57a edició del Girona, Temps de Flors

La mirada de Steve McCurry, ofereix setanta-nou imatges preses pel reconegut fotògraf nord-americà Steve McCurry que es podran veure a la Casa de Cultura de Girona fins al 30 de juny. 
L’exposició ofereix als visitants l’oportunitat de fer una ullada al món a través de la mirada de McCurry, mitjançant una selecció de fotografies de països com ara l’Afganistan, Birmània, Cambodja, Colòmbia, Cuba, els Estats Units, Filipines, Hondures, l’Índia, Itàlia, el Japó, Kuwait, el Líban, Mali, Mauritània, el Nepal, Nigèria, el Pakistan, Perú, Polònia, Sri Lanka, Sud-Àfrica, Tailàndia, la Xina i el Iemen.
La imatge promocional de l?exposició és una de les fotografies més conegudes de Steve McCurry, la de la nena afganesa Sharbat Gula, publicada a la revista National Geographic l’any 1985. L?exposició també ofereix la projecció d’un reportatge que la National Geographic va realitzar sobre la fotografia que es va fer a Sharbat Gula disset anys després que se li prengués la primera instantània.
L’exposició s’ha inaugurat coincidint amb la 57a edició del Girona, Temps de Flors, la tradicional exposició de flors, monuments, patis i jardins de la ciutat que enguany se celebrarà del 12 al 20 de maig. En aquest sentit, la Diputació, a través del seu organisme de promoció turística, el Patronat de Turisme Costa Brava, organitzarà una visita de blocaires internacionalment coneguts a l’exposició perquè la donin a conèixer arreu del món.
> Informació complementària

ediciogirona

Videoclips

Encara no

01/03/2011 02:52
Escenaris

El capitalisme ha colonitzat definitivament els cossos i les veus?

07/12/2019
Lletres

Oriol Ponsatí-Murlà guanya el 33 Premi de Novel·la Curta Just M. Caser amb l’obra Totes les estacions de França

31/10/2013
Exposicions

La Fundació Joan Miró presenta l’exposició Miró-Gaudí-Gomis

06/06/2019

Aquest dissabte comença el festival Strenes

Es realitzarà del 4 al 19 de juliol a l'Auditori

Redacció.- El Festival Strenes de Girona obre per fi les portes aquest dissabte amb un concert únic que pràcticament ha exhaurit les entrades. Serà l’homenatge al clàssic “Unplugged de Nirvana” que enguany celebra 25 anys. Tancarà el primer cap de setmana Sopa de Cabra, que ja ha penjat el cartell de “No queden entrades” en […]