Edició 3.802 (des del 27/09/2007)
Edició 3.802 (des del 27/09/2007)
Titulars | divendres, 11 maig 2012

La mirada de Steve McCurry a Girona

L'exposició s'ha inaugurat coincidint amb la 57a edició del Girona, Temps de Flors

La mirada de Steve McCurry, ofereix setanta-nou imatges preses pel reconegut fotògraf nord-americà Steve McCurry que es podran veure a la Casa de Cultura de Girona fins al 30 de juny. 
L’exposició ofereix als visitants l’oportunitat de fer una ullada al món a través de la mirada de McCurry, mitjançant una selecció de fotografies de països com ara l’Afganistan, Birmània, Cambodja, Colòmbia, Cuba, els Estats Units, Filipines, Hondures, l’Índia, Itàlia, el Japó, Kuwait, el Líban, Mali, Mauritània, el Nepal, Nigèria, el Pakistan, Perú, Polònia, Sri Lanka, Sud-Àfrica, Tailàndia, la Xina i el Iemen.
La imatge promocional de l?exposició és una de les fotografies més conegudes de Steve McCurry, la de la nena afganesa Sharbat Gula, publicada a la revista National Geographic l’any 1985. L?exposició també ofereix la projecció d’un reportatge que la National Geographic va realitzar sobre la fotografia que es va fer a Sharbat Gula disset anys després que se li prengués la primera instantània.
L’exposició s’ha inaugurat coincidint amb la 57a edició del Girona, Temps de Flors, la tradicional exposició de flors, monuments, patis i jardins de la ciutat que enguany se celebrarà del 12 al 20 de maig. En aquest sentit, la Diputació, a través del seu organisme de promoció turística, el Patronat de Turisme Costa Brava, organitzarà una visita de blocaires internacionalment coneguts a l’exposició perquè la donin a conèixer arreu del món.
> Informació complementària

ediciogirona

Cinema

Steven Spielberg ens porta ‘Caballo de batalla’, una altra història èpica d’amistat

11/02/2012 02:26
Escenaris

Jordi Prat dirigeix Hamlet ? Laforgue, una mirada contemporània al mite shakespearià

29/03/2011
Cinema

“La huella del doctor Ernesto Guevara”, el documental biogràfic del Che

20/06/2015
Música

Els Premis Enderrock porten una desena de concerts a les biblioteques

28/02/2017