Edició 3.859 (des del 27/09/2007)
Edició 3.859 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 2 gener 2014

La Llibreria 22 transformarà cada mes l’aparador en una galeria d’art

Es un projecte conjunt amb l’Associació Ad’Ar

A partir d’aquest divendres, l’aparador de la mítica Llibreria 22 del carrer Hortes de Girona es convertirà en galeria d’art amb el projecte (A)parador de l’Associació Ad’Art. La proposta sorgeix de les inquietuds del creador saragossà Pierre D.La —que ha participat en les dues últimes edicions del festival Domèstica i actualment resideix a Girona— i està perfectament alineada amb els objectius de l’associació: mostrar art fora dels llocs convencionals, situar-lo en espais diferents i donar-li una visibilitat directa i accessible. Artista plàstic i poeta, Pierre D.La forma part del col·lectiu saragossà “ecrevisse”. La seva obra se centra en la investigació de la poesia visual i els seus referents.

A l’(A)parador s’hi podran veure propostes de diferents disciplines i de creadors tant locals com forans, de manera que es generin intercanvis i experiències entre uns i altres. Les mostres tindran una durada mensual i s’inauguraran el primer divendres de cada mes. La temàtica de les propostes serà lliure i els creadors participants triaran el tipus de producció amb la qual vol col·laborar, restant obertes totes les possibilitats que l’espai li permeti. La inauguració del projecte (A)parador tindrà lloc el proper 3 de gener de 2014 a les 20h. L’artista convidat per a la primera mostra és el figuerenc Sebi Subirós, que presenta el projecte “Embarbussat”. En els seus treballs objectuals, Subirós parteix d’un “joc poètic on l’objecte originari precisa d’un vincle suficient amb l’artista, que consisteix […] en un llarg període de convivència al taller abans de ser usat, per tal de sentir-lo com a propi”. En el cas dels seus llibres-objecte, el vincle expressat pel creador sol ser més immediat, ja que els llibres, com ell mateix aclareix, són els objectes que li són més propers.

Ad’Art ha obert la convocatòria per a la presentació de projecte per l’(A)parador al llarg dels propers mesos. Els creadors i creadores interessats poden enviar les seves propostes al correu electrònic aparador@adart.cat

 

 

 

 

 Tendències

La Always Drinking Marching Band surt al carrer de Girona per presentar el seu espectacle

02/03/2010
Exposicions

La força del record al Museu d?Art Modern

28/04/2010
Lletres

Canvis de Mo Yan en català

27/11/2012
Música

La primera Missa funky per a cobla i trio elèctric obre el 3r cicle de música per a Cobla a L?Auditori

05/10/2010