Edició 3.823 (des del 27/09/2007)
Edició 3.823 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 27 abril 2011

La gata sobre la teula de zinc calenta arriba al Teatre de Blanes

Àlex rigola va reinaugurar el Teatre Lliure amb aquest espectacle sobre la incomunicació

Àlex Rigola cau persuadit per la relació entre el pare i el fill del clàssic de Tennessee Williams ‘Gata sobre la teulada de zinc calenta’. Per què és tan difícil comunicar-se amb la gent que s’estima?, es pregunten alhora director i dramaturg, i s’exposa clarament en escena.

Un treball d’actors que va servir per omplir totes les sessions del recentment reobert Lliure de Gràcia. Andreu Benito (pare), Joan Carreras (fill) i Chantal Aimée (dona del fill) protagonitzen un repartiment que mostra un retrat sobre les relacions humanes, sobre la desintegració de la parella i el desemembrament d’una família. L’Amèrica profunda dels camps de cotó es revela pròxima per uns conflictes tan universals com ho és la mentida.

‘Gata sobre teulada de zinc calenta’ és un fresc sobre les relacions humanes, la mentida, la desintegració de la parella i el desmembrament d?una família. Un retrat dels problemes que tenim per afrontar i dir la veritat amb les persones que tenim més a prop. “Why is so hard to talk?” diu Tennessee Williams en boca d?un dels personatges.

Un espectacle d?esgotament psíquic i emocional per als actors.  Molt lluny ens queda la pel·lícula de Richard Brooks i molt a prop el món de Williams. I situat als… als 50? Ara? “Welcome to the couple hell and the family jungle!”

Gata sobre la teulada de zinc calenta es podrà veure al Teatre de Blanes el divendres 29 d?abril.

> Informació complementària

teatre

Escenaris

Del 8 al 10 de maig es presenta al Mercat de les Flors ‘The Show must go on’ del coreògraf francès Jérôme Bel

04/05/2015
Música

L’artista emergent presenta el seu primer treball en el marc del Black Music Festival

03/03/2016
Tendències

Torna “El Calendari de l’Ermità 2016” amb un exemplar extraordinàri per celebrar el 140è aniversari

24/10/2015
Arts

El programa Exposicions Viatgeres presenta a la Casa de Cultura una nova mostra centrada en l’obra de l’artista Adrià Ciurana

18/09/2014