Edició 3.943 (des del 27/09/2007)
Edició 3.943 (des del 27/09/2007)
Titulars | diumenge, 17 maig 2009

La Fundació puntCAT celebra el Dia d’Internet

PuntCat presenta dues webs que permetran estar més a prop de la seva comunicat

Amb motiu del Dia Internacional d’Internet, la Fundació puntCAT presenta avui dues noves webs, www.fundació.cat i www.totssom.cat , amb les quals pretén estar més a prop de la comunitat a la qual serveix i dels més de 36.000 dominis .cat que hi ha actualment.

Des d’aquest moment la pàgina ww.domini.cat resta per les qüestions relacionades amb el registre de dominis .cat, mentre que la tasca sense afany de guany que realitza la Fundació per a desenvolupar la Societat de la Informació catalanoparlant, es pot consultar a través de www.fundació.cat.

Durant els tres anys d?existència del domini, puntCAT ha realitzat diverses activitats obertes a tothom. Algunes d’elles han assolit un gran èxit mesurable, per exemple, per la quantitat de descàrregues de l’estalvi de pantalla, d?elevada participació al joc de la Conquesta del domini o la gran difusió del mapa de la xarxa.cat. Com a resposta a les demandes d’aquesta participativa comunitat d’amics del .cat, la Fundació ha creat TotsSom.cat , una pàgina que aplega totes aquestes activitats interactives que, de forma fàcil, dinàmica i gratuïta, permeten a la nostra comunitat fer ús de les noves tecnologies.

A més a més, per fer més participativa la nostra comunitat dels projectes de puntCAT, des d’aquesta web s?accedeix també a les diferents xarxes socials en les quals els seguidors de puntCAT segueixen de prop les seves activitats: YouTube, Facebook, Twitter i
Flickr.

La qualitat d’aquestes webs, que compleixen els estàndards establerts per W3C, permet
una adequada accessibilitat i una perfecta visualització des de diferents navegadors. De fet, la web del registre .cat ja és accessible també des de qualsevol terminal mòbil que es connecti a mobil.domini.cat com a resultat del projecte de fi de carrera d’un alumne, Tècnic de Sistemes, de la UAB, que col·labora amb la Fundació puntCAT.

> Informació complementàriaTendències

L?artista ciborg Neil Harbisson fa estada a la Mercè

27/01/2012
EscenarisMúsica

Un any més el Centre Artesà Tradicionàrius porta a terme la seva gran festa, el XXVI Festival Folk Internacional

15/01/2013
Tendències

Fèlix Riera, Jordi Salas-Salvadó i Pep Nogué reconeguts amb els Premis Denominacions d’Origen Catalanes d’Oli

08/10/2014
Videoclips

Descapotables

26/01/2011 03:27