Edició 4.812 (des del 27/09/2007)
Edició 4.812 (des del 27/09/2007)
Titulars | Divendres, 13 novembre 2020

La Fundació Photographic Social Vision inaugura l’exposició “World Press Photo 2020”

Amplia el seu programa amb visites guiades en línia

Redacció.- Aquest divendres s’ha inaugurat el “World Press Photo 2020” a Barcelona, que es podrà visitar de forma presencial amb aforament reduït al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona fins al 20 de desembre, la mostra és una de les poques exposicions del prestigiós concurs de fotoperiodisme que es farà aquest any a tot el món.

Com a novetat, l’àrea d’Educació de la Fundació Photographic Social Vision amplia el programa de visites guiades afegint el format en línia, disponible per a escoles i públic general a través de la plataforma Filmin, i manté les visites guiades presencials per a escoles (grups bombolla).

A més, i també com a novetat, Photographic Social Vision ofereix de forma gratuïta diversos continguts exclusius en format en línia, com entrevistes amb alguns dels fotoperiodistes guanyadors d’aquesta edició del concurs World Press Photo 2020.

Per unificar tots els nous continguts de l’exposició “World Press Photo 2020” a Barcelona, s’ha creat un microsite al web www.photographicsocialvision.org que conté: venda anticipada d’entrades (imprescindible per a aquesta edició), venda del catàleg de l’exposició, accés a la nova visita guiada en línia, reserva de la visita guiada presencial, així com accés als continguts en línia exclusius i gratuïts.

Les fotografies de l’exposició són un lúcid diagnòstic dels grans reptes del món abans de la pandèmia. Aquest any, els grans temes detectats després d’una anàlisi a fons del seu contingut són: la protesta ciutadana, la crisi climàtica i mediambiental, la desigualtat de gènere i les diverses expressions de l’odi a nivell global.

Tres autors espanyols han guanyat un 3r Premi World Press Photo 2020: els barcelonins Ricard García Vilanova, en la categoria de Temes d’Actualitat, i Ramon Espinosa, en la categoria de Notícies d’Actualitat, i el sevillà Antonio Pizarro Rodríguez en la de Natura.

L’exposició, organitzada per setzè any consecutiu per la Fundació Photographic Social Vision, amb la cooproducció del CCCB i amb la col·laboració principal de la Fundació Banc Sabadell, exhibeix els treballs guanyadors de l’última edició del concurs que, como ja és habitual, mostren una àmplia visió dels reptes que afronta la societat global, més enllà dels titulars d’actualitat.Música

Sónar presenta Sónar+D: laboratori i punt de trobada per al futur de la creativitat i la tecnologia

22/05/2013
Escenaris

Ròmbic, el Festival de Titelles per Adults, arriba a la seva quarta edició amb nous formats

27/03/2018
Música

L’Ensemble La Fenice oferirà tres concerts en espais emblemàtics de Torroella, el diumenge 6 d’agost

04/08/2017
Videoclips

Delên

05/03/2009 04:49''

Andrés Lima porta Prostitución als escenaris del festival Temporada Alta

Carmen Machi, Nathalie Poza i Carolina Yuste protagonitzen un espectacle que busca no estigmatitzar la professió

Redacció.- Prostitución arriba a Temporada Alta després de l’èxit i l’impacte aconseguits la temporada passada als teatres de Madrid. Sota la direcció d’Andrés Lima, l’obra es podrà veure el proper dilluns 30 de novembre i el dimarts 1 de desembre al Teatre Municipal de Girona. Basat en textos i testimoniatges reals, Prostitución és el resultat […]