Edició 3.674 (des del 27/09/2007)
Edició 3.674 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 18 desembre 2013

La Fundació Pere Coromines i Ara Llibres completen l’edició abreujada del Diccionari etimològic amb la publicació del tercer volum

Després de més d’un any de treball exhaustiu dels experts de la Fundació Coromines i l’equip editorial d’Ara Llibres, l’edició abreujada del Diccionari etimològic Joan Coromines ja és una realitat. L’edició dels tres volums que es va anunciar al març d’aquest any en roda de premsa, ha comptat amb tres fases de publicació –una per volum- des del març fins al desembre.

Així culmina el procés de publicació de l’edició revisada del DICCIONARI ETIMOLÒGIC ESSENCIAL DE LA LLENGUA CATALANA “JOAN COROMINES”, l’obra magna del lingüista. Aquesta edició del Diccionari compta, per primer cop, amb les correccions del propi Joan Coromines i la revisió del seu deixeble Josep Ferrer; pròlegs d’Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya i d’Antoni Vives, president de la Fundació Pere Coromines i presentació d’Albert Manent, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes. L’obra és fruït de l’acord entre la FUNDACIÓ PERE COROMINES i ARA LLIBRES per recuperar i comercialitzar el fons de la Fundació a través de diversos canals.

D’aquesta manera, tot aquell que ho desitgi podrà ja adquirir ja els tres volums complets demanant-los a la seva llibreria o fent la subscripció per telèfon o correu electrònic 937 847 684 / subscripcions@arallibres.cat.

La digitalització i recuperació del Diccionari etimològic de la llengua catalana Joan Coromines, en aquesta versió revisada i essencial, és el primer projecte d’un acord per recuperar i comercialitzar el fons de la Fundació Coromines a través de diversos canals i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

 

 

 

 

 

 

 

 Música

Mr. T-Bone torna a Barcelona acompanyat per The Gramophone Allstars

10/01/2011
ArtsExposicionsTendències

Ferry Clot personalitza una moto Harley Davidson com a homenatge a Antoni Tàpies

12/03/2012 03:24
MúsicaTendències

Adrià Puntí i Jordi Herrera inauguren aquesta nit la 8a edició d’un renovat Gastromusical del Molí de l’Escala

30/07/2014
Escenaris

Festival de contes a Tiurana, de nou una diada de conte en una vila de conte

30/05/2013