Edició 4.436 (des del 27/09/2007)
Edició 4.436 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 3 juliol 2013

La Fundació Cuixart presenta The Art Fest 2013

Aquest any The Art Fest arriba a la 4ª edició amb el suport de la Fundació Damm

La Fundació Cuixart ha presentat avui The Art Fest 2013, nom amb el que han volgut transformar el Cicle Cultural d’Estiu, que aquest any arriba a la 4ª edició amb el suport de la Fundació Damm . La Fundació Cuixart, amb seu a Palafrugell, coherent amb la figura i trajectòria de l’artista Modest Cuixart ha volgut apostar aquest any per l’art jove i de carrer . Per això, la proposta defuig l’espectacle convencional i centra la seva oferta en una programació de cap de setmana ininterrompuda durant tot el dia que donarà veu al “street art“ i la música electrònica .

La Fundació Cuixart ha volgut, d’aquesta manera, fer palesa la seva decidida aposta pels nous moviments artístics que trenquen amb barreres i convencionalismes, com feu en el seu moment Modest Cuixart i el grup Dau al Set amb les avantguardes. Segons Joan Cuixart “aquesta es la trajectòria que vol seguir la Fundació i que lliga amb el premi en reconeixement a la trajectòria artística Modest Cuixart per l any 2014, que la Fundació vol instituir, perquè l’Street Art es el nou moviment artístic del segle XXI”.

La Fundació vol articular i se reflex del moment social actual, en què diferents col·lectius s’uneixen per emprendre projectes conjunts, una proposta que aglutini les diferents sinergies creatives emergents. En aquest sentit, els artistes presents enaquesta 4 edició, com Somreggea FM, K.O Graff, Envolvent o Comando Acción, han volgut destacar l’oportunitat de donar ressò de la seva activitat a través d’una entitat de prestigi com és la Fundació Cuixart.

The Art Fest s’inaugura el dia 6 de juliol i es desenvoluparà durant tos els caps de setmana de l’estiu, fins el 7 de setembre. L‘entrada és gratuïta.

> Informació complementària

artartistapalafrugell

Música

Segona edició del festival familiar “el dia minimúsica” a Barcelona

26/02/2014
Lletres

Miquel Fañanas presenta ‘La bruixa de pedra’, premi Néstor Luján Novel·la Històrica 2012

19/11/2012 05:53
Música

JazzPera, aposta per reunir en un concert algunes de les més destacades joves promeses del jazz català

27/02/2017
Tendències

Prop d?un centenar de professionals de la comunicació i la cultura participen a les VIII Jornades anuals de la Taula de Comunicació

16/12/2011