Edició 4.346 (des del 27/09/2007)
Edició 4.346 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimecres, 17 abril 2013

La FiM programa TANTRUM#2, mostra de noves discogràfiques alternatives catalanes

Wind Atlas, Caustic Roll Dave, Esponja, Autodestrucció, Liviana Mauretti i Harrison Ford Fiesta passaran per Vila-seca el proper 4 de maig

Com a tast musical en directe i en petit format, actuaran Wind Atlas, Caustic Roll Dave, Esponja, Autodestrucció, Liviana Mauretti i Harrison Ford Fiesta. Amb l’objectiu de ser l’aparador de la música emergent  a Catalunya, la FiM convida a presesentar-se als cinc segells d’aquestes bandes- Boston Pizza Records, Philatelia Records, Mama Vynila, Jacquard Recs i Chesapik- .

Paral·lelament als showcases, es desevonluparà una taula rodona amb aquestes discogràfiques per promoure la reflexió i generar debat entorn als models de projectes discogràfics alternatius, activitat moderada pels comissaris de programació de la FiM 2013 -Albert Miralles, Dimas Rodríguez i Rubén Izquierdo-.

S’aprofundiran en els nous models emprenedors del sector musical independent en un context de crisi, amb l’objectiu de visibilitzar aquests valents projectes culturals que produeixen i distribueixen música de manera alternativa als sistemes clàssics de producció i distribució previs a l’eclosió d’internet.

Aquesta és una de les activitats puntals dins del programa FiMPRO, la vessant professional de la FiM 2013. L’àrea professional de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca, té obertes les inscripcions per a mànagers, segells, promotors, tècnics i programadors. Aquests inscrits podran gaudir gratuïtament també de moltes altres activitats com la Jornada Tècnica del divendres 3 de maig.

La FiM tornarà a ser l’epicentre català de la música emergent, programant als carrers de Vila-seca 47 concerts de 43 formacions diferents, el primer cap de setmana del mes de maig. Així, passaran per la fira grups com Egon Soda, Extraperlo, Maria Rodés & Ramón Rodríguez & Martí Sales, Josele Santiago & Very Pompelo, El Petit de Cal Eril, Puntí, Univers, Nothing Places, Jose Domingo, Empty Cage, Núria Graham, Orchestra Fireluche, Bullitt, Furguson, Salvaje Montoya, PacoSan, Tiger Menja Zebra, Tejero, Sexy Bycicle, Eloi el Bon Noi o  Núria Graham.

> Informació complementària

2013carrerfimmaigmusicavila-seca

Música

Mirabet estrenarà aquest divendres al Festival ÍTACA, el tema Those little things

19/06/2016
Tendències

Del 7 al 22 de novembre arrenca una nova edició del Festival El Més Petit de Tots, un aparador de muntatges contemporanis, internacionals i únics adreçat a un públic molt específic: nens de 0 a 5 anys

02/11/2015
Escenaris

Del 6 al 9 de març de 2008 a la sala MAC del Mercat de les Flors

05/03/2008 4:00''
Escenaris

Joanjo Bosk edita el un nou disc

22/10/2009