Edició 4.092 (des del 27/09/2007)
Edició 4.092 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 27 agost 2013

La comèdia Toc Toc, un dels èxits de la temporada passada, torna al Teatre Borràs aquest dimecres

El muntatge arribarà a les 300 funcions el proper 5 de setembre

TOC TOC, el muntatge que es va revelar com la comèdia d’èxit del curs passat, torna a l’escenari del Teatre Borràs aquest dimecres 28 per iniciar la seva segona temporada. L’obsessivament divertit text de l’autor francès Laurent Baffie, adaptat per Jordi Galceran (El mètode Grönholm) i dirigit per Esteve Ferrer, incorpora una novetat en el seu repartiment -Anna Gras-Carreño substitueix Paula Blanco- mantenint la resta d’actors: Santi Ibáñez, Pep Sais, Mercè Comes, Noël Olivé, Oskar Ramos i Anna Ullibarri.

L’espectacle torna després d’una reeixida temporada de 10 mesos a Barcelona (es va estrenar a finals d’agost de 2012), durant la qual va assolir més de 250 funcions que van aplegar més de 83.000 espectadors, a més d’una temporada d’estiu (del 26 de juny al 4 d’agost). El proper 5 de setembre arribarà a les seves 300 funcions.

El muntatge és un fenomen mundial. Hores d’ara no només triomfa a Madrid, on fa cinc temporades que està en cartell de manera ininterrompuda al Teatro Príncipe Gran Vía (passant de les de 1.200 funcions i ha estat vista per més de mig milió d’espectadors), sinó que TOC TOC també s’està representat actualment a Veneçuela, Miami, Perú, Xile, Mèxic, Argentina (on és un autèntic èxit, amb dues companyies treballant en paral·lel, una al teatre i l’altre en gira pel país) i s’estrena a Puerto Rico. També ha tingut funcions a Perú, Colòmbia, Uruguai, Panamà, Portugal i Brasil, i s’apropa a la xifra dels 2 milions d’espectadors arreu del món.

Toc Toc ens presenta sis personatges amb Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC) que coincideixen a la consulta d’una eminència en psiquiatria amb l’objectiu de resoldre els seus problemes. Cadascun d’ells té un TOC particular i diferent del dels altres personatges. El psiquiatra no arriba mai a la consulta i seran ells mateixos els que hauran d’analitzar els seus respectius trastorns i ajudar-se mútuament, cosa que acabarà en una teràpia de grup que tindrà unes conseqüències delirants i sorprenents. Enginyoses dosis d’humor perfilen un ventall d’obsessions amb les quals gairebé és impossible no identificar-se en algun moment.

 Escenaris

76 propostes escèniques a la programació de la XIX edició de Temporada Alta 2010 – Festival de Tardor de Catalunya

25/08/2010
Cinema

Arriba ‘Devil inside’, una nova entrega de cinema d’exorcismes

15/03/2012
Música

‘Nua’ és el títol del seu tercer disc en un període curt de temps

10/04/2018 06'10''
Exposicions

El símbol d’Empúries torna aviat a les ruïnes d’on va sortir ara fa cent anys

16/01/2008 1:51''