Edició 4.190 (des del 27/09/2007)
Edició 4.190 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 27 agost 2013

La comèdia Toc Toc, un dels èxits de la temporada passada, torna al Teatre Borràs aquest dimecres

El muntatge arribarà a les 300 funcions el proper 5 de setembre

TOC TOC, el muntatge que es va revelar com la comèdia d’èxit del curs passat, torna a l’escenari del Teatre Borràs aquest dimecres 28 per iniciar la seva segona temporada. L’obsessivament divertit text de l’autor francès Laurent Baffie, adaptat per Jordi Galceran (El mètode Grönholm) i dirigit per Esteve Ferrer, incorpora una novetat en el seu repartiment -Anna Gras-Carreño substitueix Paula Blanco- mantenint la resta d’actors: Santi Ibáñez, Pep Sais, Mercè Comes, Noël Olivé, Oskar Ramos i Anna Ullibarri.

L’espectacle torna després d’una reeixida temporada de 10 mesos a Barcelona (es va estrenar a finals d’agost de 2012), durant la qual va assolir més de 250 funcions que van aplegar més de 83.000 espectadors, a més d’una temporada d’estiu (del 26 de juny al 4 d’agost). El proper 5 de setembre arribarà a les seves 300 funcions.

El muntatge és un fenomen mundial. Hores d’ara no només triomfa a Madrid, on fa cinc temporades que està en cartell de manera ininterrompuda al Teatro Príncipe Gran Vía (passant de les de 1.200 funcions i ha estat vista per més de mig milió d’espectadors), sinó que TOC TOC també s’està representat actualment a Veneçuela, Miami, Perú, Xile, Mèxic, Argentina (on és un autèntic èxit, amb dues companyies treballant en paral·lel, una al teatre i l’altre en gira pel país) i s’estrena a Puerto Rico. També ha tingut funcions a Perú, Colòmbia, Uruguai, Panamà, Portugal i Brasil, i s’apropa a la xifra dels 2 milions d’espectadors arreu del món.

Toc Toc ens presenta sis personatges amb Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC) que coincideixen a la consulta d’una eminència en psiquiatria amb l’objectiu de resoldre els seus problemes. Cadascun d’ells té un TOC particular i diferent del dels altres personatges. El psiquiatra no arriba mai a la consulta i seran ells mateixos els que hauran d’analitzar els seus respectius trastorns i ajudar-se mútuament, cosa que acabarà en una teràpia de grup que tindrà unes conseqüències delirants i sorprenents. Enginyoses dosis d’humor perfilen un ventall d’obsessions amb les quals gairebé és impossible no identificar-se en algun moment.

 Música

Inauguració del primer festival Contemporànius amb Estramp Jaç

15/04/2010
Escenaris

La cloenda de Les Nits del Coro promet amor, humor i música

01/06/2016
Cinema

Sam Mendes colpeja de nou els ideals nord-americans

22/01/2009 3:42''
Tendències

#CatalanFood, xefs i productes junts per mostrar internacionalment la potència de l’agroalimentació catalana

22/05/2018