Edició 4.772 (des del 27/09/2007)
Edició 4.772 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimecres, 28 maig 2014

La ciutat de Barcelona acull una de les cites més importants en el “I Congrés Femení de Supervivències” una proposta d’ El l’agenda dels congressos internacionals, Terrat i The Project

L’espectacle, programat en el marc del Grec Festival de Barcelona, es podrà veure a la sala Barts del 2 al 13 de juliol

Barcelona està d’enhorabona, ja que serà la primera ciutat del món en acollir un dels congressos més transgressors del moment, l’edició del “I Congrés Femení de Supervivències”. Un congrés que no té res envejar al “Mobile World Congress”, o al “Denim by Première Vision” i que és capaç de prometre diversió en estat pur al seus assistents des del primer minut. Una cita en la que simplement els caldrà deixar-se emportar i gaudir de l’espectacle.

Del 2 al 13 de juliol el teatre BARTS serà la seu d’aquest “I Congrés Femení de Supervivències” en el que es podran veure unes congressistes de primer nivell com Sílvia Abril, Mireia Portas, Anna Bertan i Carolina Noriega al capdavant de quatre ponències sobre les preocupacions universals de les dones (indirectament dels homes). Elles seran les encarregades de posar aquest congrés en la primera posició dels congressos més divertits del món.

El Terrat i The Project davant la creixent demanda de seminaris i congressos a la nostra ciutat presenten el proper 2 de juliol al teatre BARTS de Barcelona el “I Congrés Femení de Supervivències”. Una proposta que es troba dins la programació del GREC Festival de Barcelona.

El “I Congrés Femení de Supervivències”, dirigit per Reichel Delgado, és una cita ineludible en la que es presentaran quatre monòlegs sobre la feina, la família, els homes i l’amistat. Una trobada que vol ensenyar als seus assistents com analitzar la personalitat dels companys de feina segons el tuppers que porten per dinar, com examinar el perfil d’un ex a Facebook i saber si les coses li van millor que a un mateix, com deixar a un cunyat sense arguments en el dinar dels diumenges o com fugir dels amics amb dret a més, per posar alguns exemples.

Amb aquesta co-producció El Terrat i The Project segueixen endavant la seva aliança que es va iniciar el passat 2012 a l’espai BARTS amb la programació de continguts de comèdia i el cicle de conferències INSTINT, entre d’altres projectes com el Festival de Porta Ferrada.

> Informació complementària

barcelonaBuenfuenteCongrés Femení de SupervivènciesEl TerraFemeninamonolegsteatre

Música

Arriben els Segonamà disposats a liar-la per les festes majors catalanes

28/06/2016
Escenaris

Victor Ullate Ballet celebra el seu 25è aniversari al Teatre Victòria amb un programa de quatre coreografies

27/09/2013
Escenaris

La Fira Mediterrània va donar ahir el seu tret de sortida amb el vibrant l’espectacle In somni, fusió de cobla i hiphop

16/10/2015
Arts

DiBa llança la seva activitat estrella: DiBa Express, el concurs que proposa realitzar un curt de tres minuts en tres dies

02/06/2008

El poeta, narrador i dramaturg Enric Casasses és reconegut amb el 52è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes

Marcel Mauri: “La cultura és la nostra millor eina per construir un país just, un país cohesionat i un país lliure”

Redacció.-  El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha assegurat que “la cultura és la nostra millor eina per construir un país just, un país cohesionat i un país lliure” davant la repressió d’un Estat que persegueix els ciutadans per les seves idees. Ho ha dit en l’acte d’entrega del 52è Premi d’Honor de les Lletres […]