Edició 3.802 (des del 27/09/2007)
Edició 3.802 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 4 desembre 2014

La Central del Circ presenta Circoneta, un projecte realitzat amb adolescents del barri de la Barceloneta

Circoneta és un projecte de creació comunitària que ha endinsat a alumnes d’entre 12 i 16 anys de l’Institut Salvat-Papasseit de la Barceloneta en el món del circ durant l'any escolar 2014

Circoneta és un projecte de creació comunitària ideat i impulsat per La Central del Circ en el que durant tot un any s’ha endinsat en el món del circ a dotze adolescents d’entre 12 i 16 anys de l’Institut Salvat-Papasseit del barri de la Barceloneta. La culminació d’aquesta iniciativa es presentarà el proper divendres 5 de desembre amb una mostra resultat de tot un any de treball dels joves amb artistes professionals per aprendre les diferents disciplines de circ i participar en un procés de creació.

Molts dels joves que han format part d’aquest projecte viuen una situació socioeconòmica difícil que repercuteix en el seu rendiment escolar i en el seu desenvolupament com a persones i ciutadans. A Circoneta s’han volgut aconseguir uns valors i conceptes a través del circ, la creació artística i la cultura en general, per afavorir el seu creixement personal, l’esperit crític, l’autoestima i el companyerisme entre els adolescents.

Tota la representació que es podrà veure està basada en improvisacions que ells mateixos han creat, mitjançant les disciplines de circ que han après. A més a més, s’ha involucrat a altres alumnes de l’institut, per participar per exemple de la part del maquillatge que es veurà en la posada en escena del proper 5 de desembre.

> Informació complementària

barcelonaCentral del Circcirc

Música

Lo Quiosc acollirà la segona edició del Talarn Music Experience

12/03/2017
Música

Arriba ‘No hem vingut per a quedar-nos’, la proposta musical d’Albert i la banda dels 13

07/09/2011 04:30
Escenaris

Estrena de Consell Familiar, un text Cristina Clemente dirigit per Jordi Casanovas

15/11/2013
Cinema

Mario Casas interpreta un dels films espanyols més ambiciosos, “Palmeras en la nieve”

25/12/2015 02:16