Edició 4.096 (des del 27/09/2007)
Edició 4.096 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 4 desembre 2014

La Central del Circ presenta Circoneta, un projecte realitzat amb adolescents del barri de la Barceloneta

Circoneta és un projecte de creació comunitària que ha endinsat a alumnes d’entre 12 i 16 anys de l’Institut Salvat-Papasseit de la Barceloneta en el món del circ durant l'any escolar 2014

Circoneta és un projecte de creació comunitària ideat i impulsat per La Central del Circ en el que durant tot un any s’ha endinsat en el món del circ a dotze adolescents d’entre 12 i 16 anys de l’Institut Salvat-Papasseit del barri de la Barceloneta. La culminació d’aquesta iniciativa es presentarà el proper divendres 5 de desembre amb una mostra resultat de tot un any de treball dels joves amb artistes professionals per aprendre les diferents disciplines de circ i participar en un procés de creació.

Molts dels joves que han format part d’aquest projecte viuen una situació socioeconòmica difícil que repercuteix en el seu rendiment escolar i en el seu desenvolupament com a persones i ciutadans. A Circoneta s’han volgut aconseguir uns valors i conceptes a través del circ, la creació artística i la cultura en general, per afavorir el seu creixement personal, l’esperit crític, l’autoestima i el companyerisme entre els adolescents.

Tota la representació que es podrà veure està basada en improvisacions que ells mateixos han creat, mitjançant les disciplines de circ que han après. A més a més, s’ha involucrat a altres alumnes de l’institut, per participar per exemple de la part del maquillatge que es veurà en la posada en escena del proper 5 de desembre.

> Informació complementària

barcelonaCentral del Circcirc

Escenaris

La programació de Nadal de L’Auditori arrencarà amb un concert de nadales del Quartet Mèlt

06/12/2016
Música

Cecilia Bartoli torna al Palau de la Música Catalana amb obres de Vivaldi i del seu darrer disc

30/10/2015
TendènciesVideoclips

Teresa Rampell

12/03/2014 00:05:53
Tendències

Un festival d?arts escèniques a l?aire lliure

02/07/2012