Edició 4.868 (des del 27/09/2007)
Edició 4.868 (des del 27/09/2007)
Titulars | Diumenge, 8 desembre 2013

La Central del Circ acull el proper divendres 13 de desembre el Cabaret Process()s, cloenda del projecte euroregional

Un total de 13 artistes ens mostraran en el Cabaret de cloenda el que s’està fent en aquests moments a l’espai euroregional

El proper divendres 13 de desembre, La Central del Circ acull el cabaret de cloenda del projecte euroregional Process()s. Amb la direcció artística de Cie 220 Vols (Céline Berneron, Christophe Bouffartigue, Nicolas Quetelard), les companyies que participen al cabaret han estat seleccionades en el marc de dispositius impulsats pel projecte.

Un total de 13 artistes de França i Catalunya presentaran un número de circ o un extracte del seu espectacle: Amanda Righetti (perxa xinesa), Juana Beltran (verticals), Cécile Métral (mini cable), Psirc (mans a mans), Carola Aramburu (cèrcol aeri), Hotel Iocandi (escala i trapezi), Sergio Pla (malabars) i Cie 220 Vols (corda llisa).

 

Process()s, projecte euroregional 2012-2013.

Amb la finalitat de fomentar la creació i la difusió del circ contemporani al territori Pirineus Mediterrània, el projecte Process()s ha permès implementar tres tipus d’acció. A través del suport a la creació, s’han destinat recursos econòmics, però també humans i tècnics perquè creadors de circ desenvolupin el seu projecte. La companyia catalana Psirc, amb l’espectacle Acrometria, i els francesos de La Famille Goldini amb Du Plomb dans le gaz han estat els dos projectes acompanyats. Així mateix, però, també altres companyies van tenir la possibilitat d’estar en residència de creació a diferents territoris. En sintonia amb el projecte transfronterer Pirineus de Circ, s’ha implementat el dispositiu Camins Emergents per a la difusió de números i formats curts. Se n’han beneficiat 26 companyies i uns 40 programadors. Finalments’han desenvolupat diverses etapes de presentació, des d’assajos oberts al públic a programacions en festivals i teatres, a Barcelona, Toulouse i Perpignan.

Els socis són La Central del Circ, Barcelona (Catalunya), La Grainerie, Balma (Midi-Pyrénées) i l’Oficina de turisme de Perpinyà (Lenguadoc-Roselló), i compten amb el suport de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània.

 Escenaris

Espai Ter, de Torroella de Montgrí, acollirà una vintena d’espectacles durant el primer semestre de l’any vinent

29/12/2020
Turisme

Ja es poden presentar les propostes artístiques per formar part de l’Off de la Fira Mediterrània

15/04/2013
Escenaris

Carlo Mo i Mr. Di I2 presenten el seu nou espectacle, I2

14/03/2011 07:29
Escenaris

Fum és l’últim muntatge de Teatre de Guerrilla

01/07/2008 8:05''

El bon policia, la desconeguda comèdia de Santiago Rusiñol, arriba a El Maldà

Els actors Ricard Farré i Arnau Puig han adaptat el text i han creat una dramatúrgia pròpia

Redacció.- El 9 de febrer arriba a El Maldà l’estrena d’El Bon Policia, una adaptació de Ricard Farré i Arnau Puig de la comèdia de Santiago Rusiñol. De fet, una de les comèdies més desconegudes de l’autor. Una obra molt poc representada i que en la seva estrena al Teatre Romea el 10 de novembre […]