Edició 4.664 (des del 27/09/2007)
Edició 4.664 (des del 27/09/2007)
Titulars | Divendres, 24 juny 2016

La CCMA, la XAL i el Mercat Audiovisual de Catalunya obren la convocatòria dels Premis MAC

A la primera edició dels Premis MAC, celebrada l’any passat, es van seleccionar cinc projectes televisius i dos de ràdio.

Els Premis MAC s’obren a projectes audiovisuals innovadors, pensats en aquesta ocasió per a la seva explotació en suports digitals, d’acord amb l’evolució de les tecnologies de la comunicació, així com la del mercat. Els premis s’obren a continguts d’entreteniment, divulgació i cultura des d’un plantejament online, sense diferenciar entre categories de ràdio i televisió, ja que s’entenen com a projectes cent per cent transmèdia.

Als aspirants a aquests premis se’ls demana, a més de la definició, sinopsi i continguts del projecte, una estratègia de comunicació i màrqueting, de creació de comunitats digitals i d’interacció amb els públics, així com un pla de micromecenatge.

La data límit de presentació de projectes és el 31 d’octubre de 2016. Un jurat format per membres del MAC, la XAL i la CCMA, faran una selecció de 5 projectes finalistes que es presentaran en un pitching el 30 de novembre de 2016, d’on ha de sortir un sol guanyador.

El projecte guanyador podrà desenvolupar el projecte a través d’una aportació econòmica per part de la CCMA i la XAL, a més de la necessitat de fer un micromecenatge i de l’aportació d’un espònsor. L’objectiu d’aquestes condicions és poder disposar d’una dotació econòmica que permeti desenvolupar el projecte i fer-lo en una situació real de mercat. Així mateix, el fet que sigui online permetrà potenciar els recursos de les xarxes i no estar subjectes a les necessitats de programació dels mitjans.

A la primera edició dels Premis MAC, celebrada l’any passat, es van seleccionar cinc projectes televisius i dos de ràdio. D’aquests, finalment es va fer el pilot de quatre projectes de televisió i els dos radiofònics.

CCMAdigitalMacTVXAL

Lletres

Narcís Comadira publica una antologia autobiogràfica de poesia universal amb motiu del seu 70è aniversari

25/09/2012
Exposicions

La nova peça de La Fundació Gala-Salvador Dalí es podrà veure a mitjans de novembre

13/11/2009
Escenaris

El SAT! celebra 15 anys i enceta la temporada 2018-2019

07/09/2018
Música

L’AMJM lliura els Premis de l’Associació el proper dijous 11 de desembre, coincidint amb els 25 anys de l’Associació

08/12/2014

Aquest dissabte comença el festival Strenes

Es realitzarà del 4 al 19 de juliol a l'Auditori

Redacció.- El Festival Strenes de Girona obre per fi les portes aquest dissabte amb un concert únic que pràcticament ha exhaurit les entrades. Serà l’homenatge al clàssic “Unplugged de Nirvana” que enguany celebra 25 anys. Tancarà el primer cap de setmana Sopa de Cabra, que ja ha penjat el cartell de “No queden entrades” en […]