Edició 4.094 (des del 27/09/2007)
Edició 4.094 (des del 27/09/2007)
Titulars | diumenge, 2 febrer 2014

La catifa vermella dels VI Premis Gaudí: aparador de la moda catalana

L’arribada prèvia a la gala de les estrelles al BTM serà retransmesa per televisió

Aquest vespre, la gran nit del cinema català,  no només lluirà el nostre talent cinematogràfic, si no també la moda, ja que molts dels assistents seran vestits per grans dissenyadors del país.

La moda serà present en la gran festa del cinema gràcies a les nombroses col·laboracions que l’Acadèmia del Cinema Català ha establert amb diversos dissenyadors.

Així, Maria Molins, Candela Serrat i Anna Gonzalvo vestiran de Rosa Clarà; mentre que Judith Colell ha apostat per Custo Dalmau. Àgata Roca s’ha posat a les mans de Lydia Delgado, mentre que Carmen Machi ha optat per Amaya Arzuaga. La directora Neus Ballús anirà amb un model de Paloma del Pozo; mentre que Isona Passola, Aina Clotet, Clara Segura i Rosa Olucha han estat vestides per Menchén Tomàs.

La directora de l’Acadèmia del Cinema Català, Montse Majench, ha optat per Adriana Meunié. Yolancris vestirà a Anna Sahun, Laia Costa i Mercè Martínez, i Blanca Ayza lluirà una creació de Monika Harbort Leather Design. Cristina Saura ha estat l’encarregada de vestir a Josefina Castellví, Montserrat Carulla i Maife Gil. Vicky Peña, Mercè Pons, Maria Folk i Carme Conesa s’han posat a les mans de Maria Lluïsa Rabell. Bea Segura ha apostat per Justicia Ruano.

Pel que fa a la moda masculina, el presentador de la gala, Àngel Llàcer, portarà un vestit de Hominem i estilisme d’Andrea Villallonga; l’actor Lolo Herrero vestirà de Tweens i Francesc Colomer i Santi Millán han optat per Bikkembergs.

Els nominats i lliuradors dels Premis Gaudí es pentinaran a l’acadèmia L’Oréal Professionnel del Carrer Còrsega, obra de l’arquitecte Benedetta Tagliabue, a mans dels perruquers Raffael Pages, Alberto Cerdan i Back Stage Barcelona, amb qui l’Acadèmia del Cinema Català ha signat un conveni de col·laboració per primera vegada. El maquillatge el faran als estudis de Cazcarra Image Group de Comte Borrell, col·laboradors habituals i fidels de l’Acadèmia.

> Informació complementària

barcelonacinema catalamodapremis gaudi

ExposicionsMúsica

Una exposició, un concert i una instal·lació lluminosa dins els pròxims esdeveniments de gener de la Fundació Lluís Coromina

23/12/2015
Escenaris

Estrena de Consell Familiar, un text Cristina Clemente dirigit per Jordi Casanovas

15/11/2013
Música

La primera Missa funky per a cobla i trio elèctric obre el 3r cicle de música per a Cobla a L?Auditori

05/10/2010
Cinema

Una pel·lícula amb sabor a bon vi

28/10/2017 1:48"