Edició 4.775 (des del 27/09/2007)
Edició 4.775 (des del 27/09/2007)
Titulars | Diumenge, 13 juliol 2014

La bellesa captiva. Petits tresors del Museu del Prado

El Museo del Prado desembarca a CaixaForum Barcelona amb 135 obres mestres en petit format

La vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría; el vicepresident de CaixaBank, Antoni Massanell; i la directora general adjunta de l’Obra Social “la Caixa”, Elisa Durán; inauguren aquest vespre l’exposició La bellesa captiva. Petits tresors del Museo del Prado. 

CaixaForum Barcelona es converteix en un Museo del Prado en miniatura. Des del 16 de juliol i durant més de cinc mesos el centre cultural i social de l’Obra Social “la Caixa” exhibirà un recorregut inèdit per l’excel·lència de les col·leccions del Prado. Es tracta de la més àmplia selecció d’obres dels fons del Museo del Prado que mai s’han presentat fora de les seves sales. 

Les 135 obres reunides tenen en comú el seu petit format. El conjunt ofereix al visitant una experiència completa del Prado per totes les seves escoles i en tota la seva extensió cronològica, des de finals del segle II dC, amb l’escultura d’Atenea Partenos, fins Goya i el segle XIX amb Fortuny, i amb obres d’El Bosco, Tiziano, Jan Brueghel el Vell, el Greco, Velázquez, Rubens, Poussin i Madrazo, entre molts altres.

> Informació complementària

barcelonaCaixaForum BarcelonaexposicioMuseu del Prado

ArtsExposicions

Mostra d’Obra Plàstica d’Arquitectes

01/07/2014
Escenaris

Blaï Mateu brinda una reflexió sobre l’exili republicà a ‘Ï’

02/01/2012 02:12
Escenaris

Radical Animal Beat, al Japó

30/07/2008
Exposicions

Dues grans exposicions sobre Pissarro i Sorolla encapçalen l’oferta cultural de CaixaForum Barcelona

07/09/2013

Vint artistes de carrer pal·liaran els efectes de la pandèmia amb noves creacions

La Fundació Carulla presenta els projectes guanyadors de les beques 'SOS Cultura'

Redacció.- Sota el lema ‘Contra l’emergència emocional de la Covid-19, SOS Cultura’ s’han escollit 20 projectes en la categoria de Creacions a l’espai públic, que rebran 4.000€ cadascun. Aquests creadors culturals volen plantar cara a la pandèmia amb els seus projectes i ajudar a la societat a fer front a l’emergència emocional que està ocasionant […]