Edició 4.866 (des del 27/09/2007)
Edició 4.866 (des del 27/09/2007)
Titulars | Diumenge, 30 novembre 2014

La bailaora María Pagés estrena ‘Óyeme con los ojos’ a Temporada Alta

Un 'solo' íntim i proper que compta amb la dramatúrgia de l’escriptor i professor marroquí El Arbi El Harti

Després de l’èxit de Dunas que es va poder veure a Temporada Alta el 2009, la bailaora María Pagés torna al festival per estrenar la seva última peça, Óyeme con los ojos. El muntatge, que es podrà veure per primer cop  el dissabte 6 de desembre a les 21h al Teatre Municipal de Girona, compta amb la dramatúrgia de l’escriptor i professor de literatura espanyola El Arbi El Harti.

Óyeme con los ojos, títol de l’espectacle, prové d’un vers del poema Sentimientos de ausente de Sor Juana Inés de la Cruz, una religiosa del Segle d’Or de la literatura espanyola. L’espectacle és un solo de María Pagés acompanyada per sis músics -Ana Ramon i Juan de Mairena (cant), Rubén Levaniegos (guitarra), Sergio Menem (violoncel), Chema Uriarte (percussió) i José Barrios (acompanyament  i palmas)- que es construeix al voltant d’escenes molt marcades en quant a dramatúrgia, tant en la dimensió coreogràfica com en la musical. Óyeme con los ojos és un muntatge on Pagés mostra la seva faceta més pròxima i personal entre melodies, cants, zapateados i humor.

El Arbi El Harti, que ha marcat la línia argumental del projecte, és professor titular de Literatura Espanyola de la Facultat de Lletres i Ciències Humanes de la Universitat Mohamed V, de Rabat.

 

> Informació complementària

ballflamencgironamaría pagésteatre municipal

Cinema

Sitges 2013 acollirà els últims grans èxits del cinema fantàstic i de terror

18/09/2013
Escenaris

La tardor barcelonina

10/01/2013
Escenaris

Petit Fours celebren 10 anys del seu primer disc fent un revival a La Mirona

10/12/2009
Videoclips

Bicicletes

13/03/2014 00:04:28

L’artista italiana Marina Sagona inaugura “Ubi Consistam”, una exposició sobre la reconstrucció de la identitat nacional

La mostra es podrà visitar del 29 de gener al 13 de març a l'espai artístic Chiquita Room

Redacció.- L’espai artístic Chiquita Room, en col·laboració amb l’Istituto Italiano di Cultura di Barcellona, inaugura l’exposició “Ubi Consistam”, de l’artista italiana Marina Sagona (Roma, 1967), que exposa per primera vegada a Catalunya. La mostra parla sobre la construcció i la difuminació de la identitat nacional. La cita “Ubi Consistam”, que en la traducció llatina del […]