Edició 4.350 (des del 27/09/2007)
Edició 4.350 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 2 març 2010

La Always Drinking Marching Band surt al carrer de Girona per presentar el seu espectacle

Aquest dissabte, bona música i energia contagiosa a l'aire lliure

Lluny de les típiques xarangues i de repertoris poc elaborats al carrer, aquest espectacle itinerant representa un aire fresc i original dins d’aquest format musical. El recorregut començarà al Pont de Pedra i acabarà a la Plaça de la Independència passant pel Carrer Santa Clara, de Girona. La banda porta més de 200 actuacions a l?esquena i el gran bagatge que ha adquirit li permet oferir el seu espectacle com un esdeveniment on ningú queda indiferent. Un bogeria de desfilada plena de música, improvisació, empatia, teatre, circ i alguna cosa més. Un espectacle únic i genuí que té com a principal objectiu passar-ho i fer-ho passar bé.

?La Calle Es Nuestra” neix a finals de 2004, després de 7 anys deambulant per la geografia catalana, com l’evolució natural de ?Birra, Suor i Llàgrimes “, el primer espectacle de la Always Drinking Marching Band. Amb una formació de 10 músics i 1 clown, “La Calle Es nuestra” barreja temes propis amb versions impossibles molt poc habituals al carrer. Un repertori actual i ben executat amb la seva imatge transgressora plena de balls, coreografies, gags còmic-teatrals i una gran interacció amb el públic, converteixen qualsevol espai, plaça o carrer en un concert de Rock’n’Roll i contagien d’energia desenfrenada a tot aquell qui els envolta durant 90 minuts.

> Informació complementària

girona

Música

La Barcelona Jazz actuarà a la sala Apolo acompanyats pels francesos Pink Turtle amb un concert titulat “When Paris meets Barcelona”

26/08/2013
Cinema

Arriba ‘Redención’, la gran triomfadora de l’últim festival de Sundance

23/03/2012 02:04
Música

Els concerts de Iago Aguado Quartet i Vigorous ompliran la plaça de la Vila de Gràcia del jazz més contemporani

14/09/2018
Lletres

Ara Llibres publica un recull de l’obra de Miquel Martí i Pol en el desè aniversari de la seva mort

12/11/2013