Edició 3.949 (des del 27/09/2007)
Edició 3.949 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 22 abril 2014

La 4a Festa de la Llança de Sant Jordi aplegarà el món literari i editorial de les lletres catalanes

Jaume Cabré, Vicenç Pagès i Màrius Serra signaran llibres a l’Espai Òmnium de la Rambla

La 4a edició de la Festa de la Llança se celebra avui a les vuit del vespre a la Fàbrica Moritz de Barcelona. La vigília de Sant Jordi, la Festa de la Llança serà un espai de trobada del món literari i editorial català, i donarà el tret de sortida als actes organitzats per Òmnium Cultural per aquesta diada.

Durant la Festa també s’anunciaran els resultats del sondeig “La Llança de Sant Jordi”, un aparador web on els lectors poden conèixer les principals novetats editorials de l’any i escollir “Quin llibre regalaràs per Sant Jordi?”. Les obres s’agrupen en tres categories: infantil i juvenil, no-ficció i ficció. A més, també es pot escollir la millor coberta. Les votacions van començar el 7 d’abril fins el 20 d’abril.

Òmnium es desplega arreu del país per Sant Jordi

Pels volts del 23 d’abril, Òmnium impulsa altres activitats culturals arreu del territori i per la diada l’entitat sortirà al carrer amb una quarantena d’Espais Òmnium, que esdevindran un punt de trobada entre lectors i escriptors. A banda de material i informació dels diversos projectes de l’entitat, també hi haurà escriptors signant les seves obres durant la gran festa de la llengua i la cultura catalanes.

A l’espai central d’Òmnium, a la Rambla Catalunya amb el carrer Diputació de Barcelona, els lectors podran trobar referents de les lletres catalanes com Jaume Cabré, a més dels dos últims premis Sant Jordi de novel·la, Vicenç Pagès i Màrius Serra, o la pròpia presidenta d’Òmnium, Muriel Casals.

> Informació complementària

Fàbrica Moritz de BarcelonaFesta de la Llançaòmnium culturalsant jordi

Escenaris

“Me mata pero me gusta”: Genealogia de Zeidun

13/05/2014
Escenaris

L’artista gironina Lu Arroyo s’incorpora a la companyia Cirque du Soleil

09/11/2015
Música

Arriba el 19è desFOLCa’t! Festival de música popular i tradicional de Calaf

18/06/2010
Escenaris

Un marit ideal

06/04/2010