Edició 3.949 (des del 27/09/2007)
Edició 3.949 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 2 juny 2014

La 25ena edició del Festival Al Carrer de Viladecans comptarà amb més de 35 companyies i 80 espectacles

Tots els espectacles seran de carrer i gratuïts, els dies 4, 5 i 6 de juliol en diferents espais de la ciutat

Viladecans celebrarà aquest any la 25a edició del Festival Al Carrer. Ho farà rodejat de bons amics, nous i antics. Més de 35 companyies oferiran durant tres dies més de 80 espectacles de teatre, música, dansa, circ o instal·lacions de carrer.

El Festival vol celebrar el seu 25è aniversari amb alguns espectacles retrospectius que s’han pogut veure a Viladecans en alguna de les edicions anteriors. Per exemple, l’homenatge als obrers de Carbón Club de la companyia Markeliñe, o l’espectacle de dansa dins de l’aigua Ai, que em mullo! de Factoria Mascaró.

També, acull companyies que han establert vincles estrets amb Viladecans en aquest primer quart de segle, com ara Xarxa Teatre, una companyia de Vila-Real recordada a Viladecans, per les seves barreges de teatre compromès, pirotècnia i muntatges de gran format. En aquesta ocasió presentarà Papers!.

S’hi podrà veure espectacles internacionals, com l’espectacle de circ dels francesos Cie, Isis  o els canadencs Hand to Bike, que combinen la bicicleta acrobàtica doble i el mà a mà. Els illencs Circ Bover també acudiran a la cita. En l’apartat de clown, un gènere amb molta presència a l’Al Carrer, es podrà veure a Pepa Plana i Toti Toronell, amb l’espectacle Despistats, i Ganso & Cia, la companyia de Gorka Ganso acompanyat de Cecilia Paganini.

El Festival acollirà també diversos espectacles de dansa. A part dels esmentats Factoria Mascaró, també es podrà veure A l’ombre de Coré, de la companyia francesa Bakhus, o Heart Wash, de la Cia. de dansa Mar Gómez.

> Informació complementària

artcarrercircclowndansafestivalViladecans

Escenaris

Pepa Plana li posa el nas vermell a la ?Penélope? d?Homer

25/04/2010
Exposicions

Fotografia solidària

22/11/2012

La Central del Circ presenta el treball en procés de tres companyies, on el públic és un dels protagonistes

16/03/2018
Lletres

Albert Casals, viatger incansable i escriptor debutant

25/08/2009 5:30''