Edició 3.830 (des del 27/09/2007)
Edició 3.830 (des del 27/09/2007)
Titulars | dimarts, 17 novembre 2009

L’Agència Catalana de Notícies obre delegacions a les Illles Balears i al País Valencià

Es potenciaran els intercanvis de continguts amb els ens de comunicació d'aquestes zones

L’Agència Catalana de Notícies (ACN) posa en funcionament dues corresponsalies per ampliar la cobertura dels territoris de parla catalana i establir relacions amb el Govern de les Illes Balears, a qui oferirà els seus serveis, i amb IB3, per a l’intercanvi d’imatges.

Per l’ACN millorar la informació de les Illes Balears i del País Valencià “sempre havia estat una assignatura pendent”, segons Saül Gordillo, director de l’agència, perquè ha “de tenir el focus posat allà on es parla el català i on tenim certes coincidències culturals”.

La signatura de l’acord amb el Govern de les Illes Balears coincideix amb una aposta de l’agència per a les corresponsalies a l’estranger, fet que permetrà a
les institucions i mitjans de les illes “aprofitar l’estructura de l’agència que nosaltres no tenim” i mantenir una relació que “té molt de sentit perquè nosaltres ens movem en l’espai audiovisual català”, declara el conseller del Departament de Presidència del Govern de les Illes Balears, Albert Moragues.

L’ACN vol oferir el seu servei informatiu a tots els mitjans dels territoris de parla catalana en els formats text, fotografia, àudio i vídeo. Per aquest motiu, properament IB3 s’abonarà a l’agència i s’acordarà l’intercanvi d’imatges d’interès mutu.

> Informació complementàriaCinema

“Moonlight”, arriba la cinta que va guanyar el Globus d’Or a Millor Drama

10/02/2017 02:03
Lletres

Torna el Mercat de Nadal del Llibre amb 100 autors i més de 60 activitats literàries

08/12/2016

Inaugurada la Fira del Llibre infantil i juvenil de Bolonya

04/04/2017
Escenaris

Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet presenten a Temporada Alta el seu nou disc, Emotional Dance

04/12/2016