Edició 4.861 (des del 27/09/2007)
Edició 4.861 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimarts, 25 febrer 2020

Koko-Jean & The Tonics inauguren el festival Black Music

La Gran Nit del Black Music, amb què es donarà el tret de sortida a la 19a edició del festival, tindrà lloc el dijous 27 de febrer a l'Antiga Fàbrica Damm a partir de les 19:30

Redacció.- Amb la celebració de La Gran Nit del Black Music el dijous 27 de febrer es donarà per inaugurada la 19a edició del Black Music Festival (BMF). I serà una inauguració a l’alçada del prestigi i trajectòria del festival gironí, amb un concert de Koko-Jean & The Tonics, que serà retransmès per iCat FM a les 21:00h, gràcies al conveni que han firmat el BMF i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i que servirà per donar major cobertura mediàtica al festival durant els propers dos anys. A més, l’endemà divendres 28 de febrer, també s’emetrà pel Canal 33 (23:00h) el documental de la Black Music Big Band.

Amb aquest concert, Koko-Jean Davis, excantant de The Excitements, tindrà l’oportunitat de presentar el seu nou projecte musical Koko-Jean & The Tonics, una bomba de soul, ritme i groove que uneix quatre músics de talent excepcional. A la gran veu de Koko-Jean, s’hi suma Anton Jarl, Dani “Patillas” Baraldés i Victor Puertas. La nova formació musical acaba de debutar discogràficament amb l’EP Hairwhip, produït per Dani Nel·lo.

Inaugurat el Black Music, la resta de concerts tindran lloc del 6 al 29 de març arribant a deu poblacions, mantenint Girona i Salt la capitalitat del festival. D’aquesta manera, els concerts també passaran per les localitats veïnes de Fornells de la Selva, Bescanó i Torroella de Montgrí, a més de Barcelona, Mataró, Perpinyà, Reus, i Viladecans.

En total, una trentena d’artistes passaran pels diferents escenaris del Black Music, entre els quals hi ha els grans noms del moment, com Snarky Puppy, Ben L’Oncle Soul, Hannah Williams & The Affirmations, PBUG i The Cat Empire. Una vegada més, amb un cartell de luxe, el Black Music demostra per què és el gran festival de música negra d’aquest país.

black music festivalkoko jean

Escenaris

Les Bianchis premiat per “Les Supertietes” a La Mostra d’Igualada

05/05/2016
Música

Juliane Heinemann guanya el Premi Puig-Porret 2018 del MMVV amb ‘L’Últim camí de Walter Benjamin’

13/09/2018
TendènciesTurisme

Sessions irrepetibles el segon dia de Fòrum Girona 2013

26/02/2013
Escenaris

La Batsheva Dance Company al Mercat de les Flors

03/02/2010

Cases de la Música anuncia el seu Programa de Suport a la Creació Musical 2021

Dirigit a formacions musicals novells i emergents de tota Catalunya

Redacció.- Un any més, Cases de la Música anuncia el seu Programa de Suport a la Creació Musical dirigit a formacions musicals novells i emergents de tota Catalunya. El  Programa de Suport a la Creació Musical s’ha convertit en un dels elements principals d’activitat de la xarxa de Cases de la Música i permet arribar pràcticament […]