Edició 4.667 (des del 27/09/2007)
Edició 4.667 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dissabte, 18 abril 2020

Els Kebyart Ensemble llancen un vídeo amb una versió de Vestida de Nit de Sílvia Pérez Cruz

És la primera experiència online de la formació

Redacció.- El quartet de saxos Kebyart Ensemble tornen a través de les xarxes presentant un vídeo amb una versió de la magnífica havanera Vestida de Nit de la cantant palafrugenca Sílvia Pérez Cruz i els seus pares Castor Pérez i Glòria Cruz.

Tot i que ja l’havien interpretat en alguna ocasió en directe en algun dels seus concerts, en aquest període de confinament i allunyament físic del quartet, han volgut gravar-la per al seu públic, essent la primera experiència online de la formació.

El quartet vol transmetre el per què d’aquesta proposta: Confinats a les nostres cases, no volem perdre l’oportunitat de seguir fent música junts. Amb aquesta cançó volem transportar-te durant tres minuts cap a un lloc d’ensomni: un port pesquer davant el mar. El so de les onades, la brisa de l’oceà acariciant els nostres rostres, el cant de les gavines, el balanceig dels vaixells…  Esperem que aquesta havanera tingui el poder d’apropar-te a un sentiment de llibertat.

Adjuntem l’enllaç al Youtube: https://youtu.be/YmlHwKkjWpE

 Arts

Martí Sans presenta el documental L?estigma? sobre el desconeixement del judaisme

05/06/2012
Videoclips

The Gruixut’s

12/03/2009 02:40''

El Festival de Música Antiga dels Pirineus arribarà a 26 municipis

21/08/2015
Escenaris

El TNC i el CAET produeixen Una vella, coneguda olor, de Josep M. Benet i Jornet

19/12/2010

Jordi Savall, l’Orquestra del Liceu, Sanjosex, la Black Music Big Band i la Jove Orquestra a l’Auditori de Girona

S'oferirà una programació especial de cinc concerts amb l’objectiu de difondre la cultura entre la ciutadania i donar suport al sector cultural

Redacció.- L’Auditori de Girona oferirà aquest estiu una programació especial de cinc concerts amb l’objectiu de difondre la cultura entre la ciutadania i, al mateix temps, de donar suport al sector, que ha estat un dels grans afectats per la pandèmia del COVID-19. Amb aquesta acció, que rep per nom “Estiu a l’Auditori”, l’Ajuntament de […]