Edició 4.009 (des del 27/09/2007)
Edició 4.009 (des del 27/09/2007)
Titulars | dissabte, 9 gener 2010

Juan Tamariz omplirà de ?Magia Potagia? el Teatre Poliorama

L?il·lusionista oferirà els millors números de la seva carrera, carregats d'humor, telepatia i improvisació.

La ?Màgia Potagia? de Juan Tamariz aterrarà al Teatre Poliorama el 13 de gener de 2010 i romandrà en el cartell al teatre de les Rambles fins al 7 de febrer. El famós prestidigitador presentarà a Barcelona un espectacle viu que renova en cada funció gràcies a la participació del públic.

Màgia, telepatia, humor, misteri, improvisació i emoció formen part del repertori d’aquest muntatge de dues hores de durada. La representació està formada per set blocs en els quals se succeiran diferents números de màgia, que van des de jocs col·lectius fins a trucs petits i íntims. A més comptarà amb la participació de la maga colombiana Consuelo Lorgia. Una càmera connectada a una pantalla ensenyarà els detalls dels trucs en directe, perquè els seus “especta-actors” vegin el que succeeix a l’escenari.

Mestre de màgia

Les aportacions de Juan Tamariz a l’art i la història de la màgia tenen un valor incalculable. És el creador d’una gran quantitat de jocs, rutines, tècniques i passades màgiques, a més d’una baralla mnemònica pròpia. Aquest il·lusionista porta quaranta anys de carrera professional i ha presentat els seus trucs a Europa, Àsia i Amèrica. Combina gires de conferències per a mags a Europa i Amèrica, amb xerrades a profans i actuacions en viu i a televisió. A més, Juan Tamariz és autor de diversos llibres tècnics i una història de la màgia en tres volums. Ha realitzat diversos curtmetratges i vídeos sobre màgia per a programes culturals. Formen part de la seva trajectòria guardons com el Gran Premi Extraordinari d’Espanya (Sant Sebastià, 1972), el Mandrake d’Or (París, 1991) o el Mag de l’Any a Estats Units (Los Angeles, 1993).

polioramateatre

Escenaris

Frenètic evoluciona del pop al rock en el seu segon treball

07/07/2008 3:53''
Escenaris

Jordi Galceran presenta ‘Burundanga’, una comèdia romàntica que té el terrorisme com a protagonista

20/11/2011
Arts

La gran família del Circ Raluy es posa mans a l’obra a ‘Generacions’

11/12/2011 03:21
Cinema

“The missing part”, un curtmetratge dirigit i protagonitzat per la companyia Baró d’Evel i realitzat per Salvador Sunyer Vidal

16/11/2015