Edició 4.814 (des del 27/09/2007)
Edició 4.814 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimecres, 21 maig 2014

Josh Rouse, La iaia XXL, Maria Coma, Roger Usart són alguns autors destacats del Festival Foramuralla 2014

El festival es durà a terme el 6, 7, 8 de juny i està organitzat per La Jazz Cava i l'Ajuntament de Vic

El Festival Foramuralla, organitzat per La Jazz Cava i l’Ajuntament de Vic, presenta la programació de la seva propera edició, que tindrà lloc en diversos escenaris de la capital d’Osona del 6 al 8 de juny. Entre els noms destacats d’aquesta edició, trobem Josh Rouse, La iaia XXL, Maria Coma, i Roger Usart, entre d’altres.

Aquest és el quart any que des de La Jazz Cava de Vic es proposa un festival musical fora de les parets del seu emblemàtic local de la Rambla dels Montcada. Fidels a la seva programació setmanal, amb aquesta proposta es pretén arribar a un públic més nombrós en un espai molt més ampli, però sempre seguint una línia de programació eclèctica i de qualitat. Així, els concerts tenen lloc a la plaça de la Catedral, al Teatre de l’Orfeó, a la plaça del Carbó i també a La Jazz Cava.

El Festival començarà el 6 de juny a les 22 h al Teatre de l’Orfeó, amb els concerts de la cantant i pianista Maria Coma, que portarà a duo el seu celebrat Celesta, un disc entre el pop i la música contemporània que ja ha recollit grans crítiques; i també de Berlinist, que amb només dues cançons publicades ja s’han fet un lloc en les programacions dels grans festivals, amb el seu pop de cambra apte per al públic amb inquietuds indies i també per als més clàssics.

El plat fort del Festival serà el dissabte 7 de juny, amb les actuacions a la plaça de la Catedral de Carla, l’alter ego de la vigatana Carla Serrat, amb el seu projecte a cavall del synth-pop analògic i trip-pop (20 h); el cantant i compositor de Manlleu Roger Usart (21h), exlíder de grups com La Fellatio de Cupido i Miyagui i membre dels Men in Black, que presentarà el seu primer treball en solitari Cage Without a Bird; Josh Rouse (22:15h), un artista de primer nivell amb més de quinze anys de carrera (recentment guardonat amb un Goya per la millor cançó original per “Do you really want to be in Love” inclosa a la banda sonora de “La Gran Família Española”), que presentarà el desè àlbum de la seva carrera, The Happiness Waltz; el projecte La iaia XXL, que presentaran les cançons del seu darrer disc, On és la màgia? en gran format, juntament amb la Cobla Bisbal Jove (23:45 h); i Desert, una de les promeses més sòlides de l’escena catalana, que proporcionaran un final de festa a La Jazz Cava (01h) amb el seu remolí de sintetitzadors i melodies pop.

El diumenge a la tarda, es podran escoltar els joves Pribiz a la plaça del Carbó (18:30h, gratuït), amb la seva mescla de folk, pop i indie, i tot seguit, un concert sorpresa per tancar un cap de setmana de gran activitat musical.

 

> Informació complementària

festivalsforamurallala iaiala planamusicaMúsica en catalàVic

Música

Francesc Viladiu, director artístic d'(a)phònica ens explica les novetats del festival

27/06/2019 4:34"
Cinema

Neix el Casa Asia Film Week

18/05/2011
ArtsExposicions

El castell de Miravet estrena nova senyalització en 3D que permet reinterpretar la seva evolució arquitectònica i històrica

21/07/2019
Videoclips

Condemnat

29/11/2009 03:21

L’home llop i la bèstia interior alliberada, leitmotiv de Sitges 2021

Farà 80 anys de l'estrena de 80è aniversari de l'estrena de L'home llop (The Wolf Man, George Waggner, 1941)

Redacció.- La 54a edició del SITGES – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que se celebrarà del 7 al 17 d’octubre de 2021, tindrà com a leitmotiv la figura llegendària de l’home llop com a principal representant iconogràfic del tema clàssic de la bèstia interior o la dualitat interna en l’ésser humà. Casualment, l’any […]