Edició 4.350 (des del 27/09/2007)
Edició 4.350 (des del 27/09/2007)
Titulars | dissabte, 21 març 2015

Josep Roca oferirà una conferència oberta per explicar “la primera gira d’un restaurant”

El sommelier del restaurant El Celler de Can Roca exposarà a l’Auditori Josep Irla què ha suposat l’estada del germans Roca a Amèrica durant l’estiu passat

Després de l’organització de les Jornades de turisme Cultural Gir 180 graus la tardor passada, la Fundació La Ciutat Invisible promou ara la celebració d’una conferència oberta de Josep Roca, sommelier del restaurant El Celler de Can Roca, per explicar l’estada dels tres germans a Amèrica l’estiu passat.

La conferència, titulada “Històries d’un giravolt. Cooking up a tribute. La primera gira d’un restaurant”, tindrà lloc el proper dilluns, 23 de març, a les set de la tarda a l’Auditori Josep Irla de la Generalitat a Girona. L’entrada és oberta per a tots aquells interessats.

Josep Roca exposarà què ha suposat pel restaurant la gira inèdita per Estats Units, Perú, Colòmbia i Mèxic, l’aportació gastronòmica i essencialment cultural que ha representat i també el seus efectes dins l’equip de treball. La Gira va tenir lloc del 4 d’agost al 5 de setembre i, a part del tres germans Roca, Josep, Joan i Jordi, també van estar acompanyats per 20 membres de l’equip del restaurant. La Fundació La Ciutat Invisible pretén, amb aquesta activitat, posar en valor l’intercanvi cultural d’aquesta gira i emmarcar-lo a la ciutat de Girona per a futures experiències.

> Informació complementària

celler de can rocaconferenciagastronomiagironaJosep Roca

Escenaris

El darrer espectacle de Guillem Albà

16/02/2009 3:38''
Tendències

La Catosfera escalfa motors amb la primera taula rodona sobre el finançament dels mitjans de comunicació

17/09/2013
Cinema

Bruce Willis i Joseph Gordon-Levitt es persegueixen a través del temps a ‘Looper’

19/10/2012 02:02
Música

La Banda del Surdo presenta el seu nou espectacle d?escenari

30/10/2010