Edició 3.672 (des del 27/09/2007)
Edició 3.672 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 16 juny 2014

Jordi Gas presenta el seu primer disc en solitari

El treball més personal de Jordi Gas serà presentat a Vic i a Barcelona

Jordi Gas presenta el seu treball més personal: GAS en dos concerts a Vic i Barcelona. Aquest treball inclou nou cançons enregistrades al seu estudi del Passeig de Vic, composades i produïdes per ell mateix. Es tracta de d’un Cd ple de força i de lirisme, una feina de 5 anys cuidada a l’últim detall. GAS es pot adquirir als diversos principals portals musicals. La presentació tindrà lloc en dos concerts a Vic i a Barcelona en els que estarà acompanyat per Toni pagès a la bateria i Toni Mena a la Guitarra.

Jordi Gas s’inicia a la música estudiant piano al Conservatori del Liceu. Més tard, apareixen la guitarra i el baix (estudis a l’Aula De Jazz i Música Moderna), instrument amb el que ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional: baixista a la Salseta del Poble Sec, Ai Ai Ai, Sau o Jarabe de Palo.

Paral·lelament, treballa com a tècnic i productor a diferents estudis de gravació: Aprilia (més tard, Laboratorio), Jan Cadela. En aquesta faceta destaquen la producció del primer disc dels Sopa de Cabra, cinc produccions amb el cantautor Enric Hernàez o la direcció musical de la pel·lícula documental d’en Ventura Pons ‘El Gran Gato’.

També explota la seva faceta com a cantant solista amb el grup de rumba catalana Ai Ai Ai, enregistrant ‘Lo més gran del món’ i la gira posterior. Instal·lat a Vic, osonenc d’adopció, d’allà en surten els seus projectes com a solista. Al 2006, impulsa Kuopac amb en Valen Nieto (Raydibaum), David Soler i Enric Illa.

 

Concerts de presentació GAS

Divendres 13 de juny, 20:30 al Casino de Vic

Dilluns 16 de juny, 21:00 Sala Barts a Barcelona

Entrada gratuïta

 

> Informació complementària

barcelonaconcertjordi gasmusicaVic

Música

Pj Harvey, Banc de Proves i Oktoberfest

28/09/2011
Tendències

El festival Poesia i + celebra 10 anys, expandint-se pel Maresme

08/06/2015
Cinema

“Acantilado”, adaptació de la novel·la de Lucía Etxebarría

03/06/2016
Tendències

El Tramontana és un vehicle d’altes prestacions pensat i fabricat a l’Empordà

11/05/2008 4:05''