Edició 3.824 (des del 27/09/2007)
Edició 3.824 (des del 27/09/2007)
Titulars | diumenge, 18 gener 2009

Joaquín Carbonell presenta disc al Barnasants

Presentació catalana del nou treball del músic aragonès

D?origen aragonès de soca-rel i cantautor de condició vitalícia, Joaquín Carbonell segueix al peu del canó amb noves cançons
La referència de la Chanson sempre ha estat present en l?obra musical d?aquest aragonès, que es fa acompanyar per la guitarra des que anava a l?institut. Una influència que ara ha considerat oportú lluir de manera elegant a través del seu nou àlbum, Clásica y moderna (autoeditat, 2008). Per això ha deixat la realització del disc a les mans del productor i arranjador Philippe Charlot, amb la convicció que ?si un vol aconseguir swing ha de recórrer a un músic francès?.

El veterà cantautor establert a Saragossa -que després d’anys de silenci va decidir tornar tranquil·lament el 1996 i des de llavors ens ve oferint discs en els quals millora pas a pas en una sort de cançó d’autor que beu tant de les arrels brassenianes com del rock, el pop o la música popular llatinoamericana.

Sempre amb grans lletres i músiques exquisidament produïdes- ja té al carrer el seu nou treball, Clàssica i moderna. El títol homenatja a la llibreria (amb cafeteria i sala d’actuacions) del mateix nom, de l’avinguda Callao de Buenos Aires, on rar és l’any que Joaquín no toqui per als seus incondicionals seguidors argentins. Clàssica i moderna es compon de dotze cançons, entre elles algunes versions de Maxime Le Forestier, José Córdoba “Chivi” i el tradicional “Pay em my money down” (segons la versió de Springsteen al disc amb el repertori de Pete Seeger).

> Informació complementària

discmusictreball

Exposicions

Pau Casals, un home de Pau

29/12/2012
Música

Obeses va de gira d’estiu amb el seu disc Monstres i Princeses

05/08/2015 04:29
Escenaris

Després de la seva estrena al Teatre Lliure, “La Llista” arriba al Teatre de Salt amb una única funció a les comarques gironines

23/02/2016
Tendències

Avui s’estrena ‘Nico&Sunset, la sèrie’, una smart sèrie rodada íntegrament amb dispositius mòbils

17/11/2014