Edició 3.616 (des del 27/09/2007)
Edició 3.616 (des del 27/09/2007)
Titulars | dilluns, 7 octubre 2013

Joan Ollé porta al Lliure de Montjuïc la divertidíssima À la ville de… Barcelona!

L'espectacle, estrenat al Grec 2012, serà a la Sala Fabià Puigserver del 10 d'octubre al 3 de novembre

Després del seu pas fugaç pel Grec 2012 Festival de Barcelona, el dijous 10 d’octubre s’estrena À la ville de… Barcelona, espectacle creat i dirigit per Joan Ollé a la sala Fabià Puigserver del Lliure de Montjuïc.

À la ville de… Barcelona fa un recorregut per records de tots i cadascun dels habitants de Barcelona com ara alguns versos de Gil de Biedma, l’Ou com balla, els mariners de la V Flota de bracet amb les putetes de la Rambla, Fèlix Millet, la bomba del Liceu, blaugrana al vent, el Congrés Eucarístic, la Setmana Tràgica, el Bícing, la Família Ulisses, les oques de la Catedral, la Dama del Paraigües… i els records de tots i cadascun dels habitants de Barcelona.

Joan Ollé, creador i director del muntatge, explica que ‘l’espectacle transcorre en un cafè atrotinat on la parròquia, mig endormiscada, segueix el que passa al món a través d’un petit escenari on la Monyos canta les seves penes, els Clippers interpreten Qué bonita es Barcelona i l’alcalde Pich i Pon inventa el surrealisme oral. Pobre marieta de l’ull viu! Quantes coses es va endur a la tomba Floquet de Neu que mai no se sabran! Qui guanyarà la partida de Monopoly, Núñez (y Navarro) o Millet? I, enmig de tot un home amb gavardina negra que fa salts mentre Puyal crida el gol de Messi, un ancià fa tombs perdut entre la boira (és l’avi del Barça?) i demana a un urbano pel carrer de Salmerón, i un immigrant andalús es queixa que al seu barri hi visquin tants àrabs.’

Fotografia Josep AZNAR

 

 Cinema

Gustavo Taretto debuta amb ‘Medianeras’ i centra l’acció en una Buenos Aires caòtica i desordenada

18/11/2011
Escenaris

The Jon Spencer Blues Explosion, Caribou, Low i Money Mark, entre els confirmats del pròxim Primavera Sound

12/01/2011
Escenaris

Temporada Alta comptarà amb 88 espectacles de 16 països diferents

03/10/2013
Música

S’obre el termini d’inscripció a l’Altaveu Frontera per a bandes emergents

16/04/2012