Edició 3.764 (des del 27/09/2007)
Edició 3.764 (des del 27/09/2007)
Titulars | dijous, 18 abril 2013

Joan, Josep i Jordi presenten el seu llibre definitiu: El Celler de Can Roca

Els germans Roca expliquen amb veu pròpia els valors que els han convertit en un dels millors restaurants del món

L’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona va ser escenari de la presentació del llibre El Celler de Can Roca (Roca Llibres/Librooks, 2013), l’obra que recull 25 anys de treball d’avantguarda culinària que ha situat el restaurant de Girona entre els millors restaurants del món. L’acte va ser introduït pel director de l’Escola, Gonzalo Herrero, que va agrair als germans Roca haver celebrat la presentació en l’espai on es van començar a formar. “Els alumnes són el que acaben donant el prestigi a l’escola, i en aquest cas tots tres ho han estat, i ara a més a més en són professors”, va explicar al públic assistent.

La presentació, celebrada a la Biblioteca de l’Escola, va anar a càrrec de l’escriptor Josep Maria Fonalleras, l’editora de Librooks Cèlia Pujals, el cuiner Joan Roca Fontané, el sommelier Josep Roca Fontané, el cap de postres Jordi Roca Fontané i l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont.

Per a Josep Maria Fonalleras, autor del relat d’un dia al Celler que s’inclou al llarg del llibre, es tracta d’una obra “que imposa, que és sòlida, que pesa 2,900 quilograms”. Fonalleras va voler destacar d’aquesta edició que està “feta des de l’interior, des de la veu pròpia, que perdura” i que tot això ha fet d’aquest llibre un “monument de pervivència i solidesa”

> Informació complementària

celler can rocagironallibrepresentació

Música

Torna el CanetRock

28/03/2014
Arts

Guinovart, poeta de la matèria

07/12/2008
Lletres

Cossetània publica ‘Antònia Font. Robots innocents’, sobre la banda de pop català més influent del segle XXI

08/12/2011
Exposicions

“Nàufrags” de Jordi Urbón

07/10/2013