Edició 3.979 (des del 27/09/2007)
Edició 3.979 (des del 27/09/2007)
Titulars | divendres, 6 gener 2012

Jo, sola!

La sala Porta4 estrena un monòleg interpretat per Verónica Pallini que ironitza sobre la solitud i les relacions de parella

‘Yo, sola’ és producte d’un treball de recerca que va realitzar part de l’equip de Porta4, el disparador estètic del qual ha estat indagar entre un tipus de relat biogràfic, íntim, i un altre ficcional, on l’actuació i la posada en escena juguen en el trànsit entre vivències properes, més naturalistes i la construcció de personatges arquetípics de contes de Disney.

És una biografia escènica explicada en primera persona, des d’ on la performer assumeix el seu estat civil com a punt de partida i proposa una experiència real, ficcional, terapèutica, divertida, àgil, dramàtica i grotesca.

L’obra exposa un drama de la realitat tan contemporani com és la solitud i les relacions idealitzades en la institució de la parella. Indaga sobre la dificultat de satisfer una necessitat tan universal i atemporal com és trobar a aquest altre que fa possible que deixem d’estar sols.

Verónica s’està planejant sotmetre’s a una experiència terapèutica alternativa -Teràpia Disney- des d’on es disposa a boicotejar una sèrie de contes infantils clàssics, els quals intervinguts per la seva pròpia experiència li permetran ironitzar i desemmascarar a aquells personatges que com Wendy Pan, Blancaneus o la seva Madrastra suposen un model de dona que insisteix a conservar un imaginari ja desactualitzat sobre com descobrir al príncep blau i la parella perfecta.

Les funcions són els dissabtes de gener i febrer a les vuit del vespre.

> Informació complementàriaMúsica

Els ex-Sangtraït Quim Mandado i Martín Rodríguez tornen amb una nova formació: Los Guardianes del Puente

05/05/2010 05:29
Cinema

“Viajo sola”, una pel·lícula de Maria Sole Tognazzi

01/08/2014
Música

Cantada de Les Musiquetes

17/07/2012
Escenaris

El San Miguel Mas i Mas Festival ofereix a l?agost més de 150 concerts en cinc espais diferents de Barcelona

03/08/2008