Edició 4.666 (des del 27/09/2007)
Edició 4.666 (des del 27/09/2007)
Titulars | Dimarts, 26 juny 2018

Jo Jet i Maria Ribot tornen a pujar als terrats de Catalunya en una gira de 10 concerts

La tercera gira portarà al duet de Manresa a 10 terrats de tot Catalunya passant per municipis com Cornellà de Llobregat, Valls, Reus, Solsona o Girona entre d’altres

Redacció.-Per tercer any consecutiu, el duet de Manresa, Jo Jet i Maria Ribot, emprenen la ‘Gira de Terrats 2018’, que enguany tindrà lloc des del juny i fins el 12 de juliol. Un format que ha esdevingut distintiu de Jo Jet i Maria Ribot i que enguany es va inaugurar el  juny a Barcelona. La gira 2018 els portarà actuar a terrats de 10 municipis de tot Catalunya: Barcelona, Manresa, Sant Joan de Mediona, Cornellà de Llobregat, Valls, Manlleu, Reus, Solsona, Girona i Argentona.

Aquest projecte únic de Jo Jet i Maria Ribot consisteix en actuar a terrats – o, en ocasions puntuals, horts i jardins – de particulars que han ofert casa seva per a una cita que combina el millor ambient amb l’atmosfera única que generen les cançons del duet. Durant la gira interpretaran les peces del seu segon disc ‘Lliure o descansar’ i 4 cançons inèdites del mateix disc recopilades en un EP titulat ‘Mantra’ que ha estat enregistrat per Jordi Casadesús al Konvent de Cal Rosal i mesclat i graponejat per Mau Boada a Ca la Cari.


En aquesta edició s’han rebut més de 30 candidatures de terrats de tot el territori català i, a una setmana de començar la gira, ja s’han registrat més de 530 sol·licituds d’entrades per assistir a un dels concerts previstos. L’èxit del projecte evidencia la passió amb que el públic es pren la proposta.

Jo Jet i Maria Ribot porten tocant puntualment en terrats des de 2011, encara que no va ser fins l’estiu del 2016 quan es va dur a terme la primera gira de 6 concerts, que va aplegar un públic de 300 persones entre tots els concerts.

> Informació complementària

acústicmúsica en viuveu i guitarra

Tendències

El Fòrum Gastronòmic arrenca amb l’entrega de premis al Cuiner de l’Any

25/02/2013 03:06
Cinema

Ventura Pons explora la relació entre la tercera edat i la joventut a ‘Any de Gràcia’

02/03/2012
Lletres

“La història viscuda” a prop dels gegants polítics dels país

16/10/2019 5:17''
Escenaris

Ashton Brothers: ?Charlatans. A comedy show

02/07/2010

A la venda les entrades de DeltaChamber Music Festival 2020

Se celebrarà a Amposta del 28 de juliol al 2 d'agost

Redacció.- Ja es poden adquirir les entrades per a l’edició “Parèntesi” d’aquest festival internacional de música de cambra, que fa uns dies va presentar la seva edició més trencadora adaptada a la situació actual. “Parèntesi” inclou una quarantena de concerts individuals en tres llocs emblemàtics de la ciutat (Torre de la Carrova, pati de l’antic […]